Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Velký horoskop na prosinec: Co si pro vás nachystal konec roku 2013?

  • Co nás v prosinci čeká a nemine? Hvězdy to vědí!
    2. prosince 2013 | 06:00

    Konec roku nás nutí sumírovat a dělat radikální rozhodnutí. Ne všechna znamení by ale tomuto pocitu měla podlehnout. Užívejte si vánoční večírky, nakupování dárků i svátky v rodinném kruhu. Konec roku vám přinese převážně pěkné chvíle, na které budete rádi vzpomínat.

  • Beran 21.3. - 19.4.

    Máte se na co těšit, milí berani. Zhruba týden před Vánocemi změní Uran svoji pozici a váš každodenní život se bude rázem zdát jednodušší a plný energie. Klidu a pohody si sice, jako vždy, moc neužijete, ale dařit se vám bude báječně.1235007:gallery:true:true

    Právě teď nastává ten nejvhodnější čas na seznamování se s novými lidmi, které potkáte na vánočních večírcích. Také se snažte do konce roku zbavit starých zlozvyků, abyste do toho nového vstupovali s čistým štítem a plní odhodlání.

    Od 8. prosince vstupuje Mars do znamení vah, což výrazně ovlivní váš milostný život. Pokud máte partnera, připravte se na spoustu vášně, ale také na riziko možných hádek. Nezadaní berani si užijí v prosinci spoustu flirtování, ale Venuše v Kozorohu novým partnerstvím spíš nepřeje. Na novou lásku si tedy počkejte až do nového roku a prozatím si nezávazně užívejte.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

    Málo co přeje býkům v lásce tak, jako Venuše ve znamení kozoroha. V prosinci se budete cítit milováni a připravte se na neskutečné množství komplimentů a žhavých pohledů. Naučte se je přijímat s úsměvem, v prosinci si je totiž více než zasloužíte.

    1235009:gallery:true:trueVaše nálada se bude po celý prosinec držet na špici a nezkazí vám ji ani předvánoční shon. Pokud máte vážný vztah, mohl by se v prosinci ještě prohloubit. Není ani vyloučeno, že pod stromečkem naleznete zásnubní prsten. Ostatně vaše organizovanost způsobila, že konec letošního roku je pro vás ideálním časem pro změny. Plánujete svatbu, dítě nebo stěhování? Udělejte to. Právě teď je totiž ten správný čas.

    Nezadaní býci se mohou těšit na velmi zajímavá setkání, prostřednictvím svých nejbližších přátel. Slibuje vám kamarádka rande na slepo? Běžte do toho. S potěšením zjistíte, že onen pan neznámý je velmi, velmi atraktivní.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

    1235008:gallery:true:truePřipravte se na pořádný zápřah, milí blíženci, a to především začátkem prosince. Vaše touha užít si svátky a nemyslet na práci vám totiž připraví pěkně náročné chvíle. Vysoké pracovní tempo se vám ale vyplatí a od 21. prosince si dopřejete skutečné chvíle pohody a zaslouženého odpočinku.

    Konec roku by vám měl přinést zajímavé finanční vyhlídky do roku 2014. Nepodceňujte proto přípravu a nepolevujte v neustálém učení se novým věcem. Buďte otevření a přicházející nabídky si dobře promyslete. Impulsivní rozhodnutí by totiž mohlo způsobit, že si vyberete špatně. Nebojte se proto poradit se s vlivnými přáteli.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    1235015:gallery:true:trueJupiter nad raky drží v prosinci ochrannou ruku a dělá z vás doslova děti štěstěny. Připravte se na zajímavé vánoční prémie, které štědře ocení vaše pracovní nasazení, klid a pohodu v rodině i partnerství a vánoční dárky, které vám vyrazí dech. Prosinec je zkrátka vaše sladká tečka za rokem 2013.

    Merkur vás na konci roku obdaří vyvinutým citem pro realitu a vy možná konečně vyřešíte situace, se kterými jste si dlouho nevěděli rady. Připravte se také na nečekané zprávy od starých přátel, se kterými jste se dlouho neviděli. Poslední týden si užijte v kruhu těch nejbližších a nebraňte se nostalgickým vzpomínkám na dobu, kdy jste ještě byli malými dětmi.

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    1235011:gallery:true:truePro lvy je rodina na prvním místě a v prosinci to platí obzvlášť. Celý váš měsíc se tedy bude od začátku točit kolem plánování práce a Vánoc tak, abyste se svými nejdražšími mohli strávit co možná nejvíc společných chvil. Nesnažte se ale mít vše perfektní. V touze po dokonalém předvánočním úklidu nebo patnácti druhům cukroví byste mohli nakonec nervově zkolabovat.

    Vypadá to, že se svým partnerem jste na konci roku naladění na úplně jinou vlnu. Možná vás mrzí, že s vámi nesdílí sváteční nadšení a neplánuje výzdobu nebo prostření svátečního stolu. Zkuste se ale na chvíli zastavit a věnovat mu kousek svého drahocenného času. Uvidíte, že najednou jako zázrakem roztaje.

  • Panna (23.8. - 22.9.)

    Mars opouští vaše znamení 8. prosince a vstupuje do sektoru financí a majetku. Pro vás to tak znamená naprostou změnu. Pokud jste do teď bezstarostně utráceli, začněte šetřit na horší časy. Jestli jste naopak otáčeli každou korunu, nebojte se trošku rozhazovat při vybírání vánočních dárků.1235013:gallery:true:true

    V každém případě nevstupujte do nejistých podniků, nepodepisujte žádné smlouvy a neuzavírejte půjčky. Prosinec pro panny není měsícem racionálního myšlení, a proto všechna důležitá rozhodnutí odsuňte na rok 2014.

    Pokud jste single, neodmítejte pozvání na vánoční večírky nebo posezení s partou přátel. I když máte pocit, že nevíte, kde vám hlava stojí, odmítnutím byste se mohli připravit o pár romantických setkání.

  • Váhy (23.9. - 22.10.)

    1235019:gallery:true:trueV prosinci vstupuje Mars do znamení vah a přinese vám tak do života spoustu energie. Nebojte se pustit do nových aktivit, obzvláště do těch, na které jste až doteď nesebrali odvahu. Ať už jsou to kurzy tanga, malování, nebo učení se japonsky. Pokud s tím začnete na konci roku, vydrží vám nadšení i do dalších měsíců.

    Vaše upřímné nadšení bude také velmi nakažlivé, takže s sebou stáhněte i partnera, nebo nejlepší kamarádku. Dávejte si ale pozor na to, abyste to nepřehnali. Pokud se vrhnete na cvičení, nezapomeňte se pořádně rozehřát. V prosinci budete totiž náchylnější ke zraněním, proto na sebe dávejte pozor a zbytečně neriskujte.

  • Štír (23.10. - 21.11.)

    1235018:gallery:true:trueSaturn v konjunkci s Jupiterem vám budou v srpnu vycházet vstříc, drazí štíři. Pokud jste se tedy dlouho trápili s nějakými problémy, měli by se v prosinci vyřešit ve váš prospěch. I když jste v průběhu končícího roku museli čelit ztrátám a nelehkám situacím, nalezli jste díky tomu v sobě dost sil a do roku 2014 můžete vstoupit s čistou hlavou.

    Věnujte svůj čas v období svátků svým starším příbuzným. Rodiče, či prarodiče vámi budou okouzlení a i vy s nimi zažijete nejkrásnější chvíle letošních Vánoc. Také se nebojte na sklonku roku vyrazit na hory či do tepla se skupinou dobrých přátel. Užijete si spoustu pohody a smíchu.

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    1235017:gallery:true:trueProsinci vládne znamení střelce. Až do 22. se slunce nachází ve vašem znamení, takže si užívejte toto radostné období roku plnými doušky. Konec roku 2013 bude přát společenským událostem, takže neváhejte kývnout na všechny pozvánky, které se k vám dostanou. Budete hvězdou všech vánočních večírků a seznámíte se s mnoha milými a zajímavými lidmi. Nezapomeňte také uspořádat svoji narozeninovou oslavu v pořádně velkém stylu!

    Vánoce ale prožijte v kruhu těch nejbližších přátel, rodiny a příbuzných a užijete si zaslouženého klidu. Všechny pracovní povinnosti zvládnete vyřídit ještě před termínem a navíc se vám nejspíš podaří vyřešit pěkně zapeklitý problém. Závěr roku 2013 zkrátka zvládnete naprosto hladce a bez problémů.

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    C1235010:gallery:true:trueelý prosinec se můžete těšit z vlivu Venuše ve vašem znamení, který vám propůjčí mimořádné osobní kouzlo, milí kozorozi. Budete vypadat lépe, než kdykoliv předtím a také se tak budete cítit. Na vánočních večírcích se tedy připravte na záplavu komplimentů a spoustu příležitostí k nezávaznému flirtu.

    Nezadaní kozorozi mají velkou šanci, že v průběhu prosince potkají spřízněnou duši. Mějte proto oči na stopkách, protože byste do nového roku mohli vstoupit velmi zamilovaní. Jste-li ve vztahu, užívejte si nové zamilovanosti, která vás kolem Vánoc čeká a nebojte se ji dávat pořádně najevo.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    1235020:gallery:true:trueMáte pocit, že se na vás všechno sype a potřebujete změnu? Zkuste ještě chvíli vydržet, milí vodnáři. Konec roku pro vás bude dost hektický a stresující, ale v lednu by se mělo vše uklidnit. Odolejte proto pokušení udělat radikální řez a pálit mosty. Uvidíte, že vše se vyřeší i bez vašeho aktivního přičinění.

    Potřebnou pohodu hledejte v náručí svého partnera. Nebojte se mu svěřit se svým stresem a přenechte mu něco z předvánočních povinností, uvidíte, že vám rád uleví. Pokud jste nezadaní, pozvěte se na vánoce k rodině nebo přátelům. Rádi vás uvítají, i když si to  možná nemyslíte. Poslední týden v prosinci už byste si měli oddychnout a konečně si užít tu pravou pohodu, kterou budete celý měsíc hledat.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    1235016:gallery:true:trueV prosinci vládne rybám Neptun, který ve vás navodí tu správnou sváteční náladu. Podaří se vám sehnat ty pravé dárky pro každého a navíc bez stresu a za příznivou cenu. Nebojte se přijmout nabídku organizování vánočního večírku. Ať už toho pracovního, nebo toho s přáteli. Máte dost velké šance, že uspořádáte party, na kterou se bude ještě několik let v dobrém vzpomínat.

    Pokud vám zbývá ještě nějaká dovolená, zkuste na poslední chvíli odletět za teplem a strávit konec roku u moře. Načerpáte energii do nového roku a navíc si užijete skutečně netradiční silvestrovské oslavy. Připravte se také na obnovení některých přátelství, která už jste možná považovali za ztracená. Opět pochopíte, že Vánoce jsou vskutku magický čas.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.