Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na měsíc září: Období změn a velkých životních kroků je tady!

  • Září s sebou přináší mnoho změn. Zjistěte, co vás čeká a nemine.
    1. září 2013 | 06:00

    Měsíc září je tu a s ním také mnoho změn v našich životech. Kromě padajícího listí a snížení teplot nás také čekají velké i drobné změny. Přečtěte si, co čeká právě vás.

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Měsíc září pro berany znamená harmonické vztahy. Zároveň se těšte na velkou dávku erotiky. Pokud se snažíte o potomka, směle do toho, září je pro vás ideálním měsícem pro početí.

    Přestože přichází depresivní pocit ze podzimu, budete se cítit šťastní a plní elánu. V zaměstnání se snažte mít pochopení pro své kolegy nebo nadřízené. Někdo zkrátka pracuje pomaleji nebo s vámi nesdílí stejné názory.

    Nepodceňujte zářijové počasí, protože budete náchylní k nachlazení. Také si dejte pozor na hemeroidy, které mohou být způsobeny častým sezením v kanceláři i nedostatkem vlákniny.

  • Býk (21.4. - 21.5.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Tento měsíc se stanete hlavou rodiny. Všechny příjemné i nepříjemné povinnosti padnou na vás. Můžete se těšit na bohatší sexuální život a také na příležitosti k navázání nového partnerského vztahu.

    Září si žádá nové aktivity. Pusťte se do vysněných koníčků, procházejte se a sportujte. Vašemu duševnímu i fyzickému zdraví to velmi prospěje.

    V práci si dávejte pozor na to, abyste nenaštvali svého nadřízeného. Mohlo by to pro vás špatně dopadnout. Jezte hodně vitamínů, protože vám hrozí virózy nebo horečky.

  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V první polovině měsíce budete žádoucí a sexy. Pokud tedy nemáte partnera, můžete toho využít pro získání nových milostných zážitků. V druhé polovině budete zase mimořádně komunikativní a velmi přátelská.

    Dejte si pozor na intriky, pomluvy a lidskou závist a buďte nad věcí.

    Do práce se příliš neprohrnete, protože v září vás bude přemáhat lenost. Zatněte zuby a přemozte se. Na konci měsíce na sebe budete hrdí. A také se nezapomeňte usmívat, potěší to nejen vás, ale i lidi ve vaší blízkosti.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V září se zaměříte spíše na praktické a důležité věcí, jako jsou peníze, domov a rodina. Očekávejte návštěvu, která se u vás doma bude chtít zdržet možná trochu déle, než si přejete. Využívejte volná čas na aktivity s rodinou.

    Září je pro vás plodný měsíc. Pokud chcete podnikat nebo otěhotnět, je pravý čas. A jestli máte právě teď zlomené srdce, je pravý čas na hledání nové lásky.

    Pracovitost k dosažení úspěchu mnohdy nestačí. Je třeba mít štěstí a taky dobré kontakty. Ale neházejte flintu do žita, jednou to vyjde. Nepodceňujte chladnější večery a zahřívejte se čajem.

  • Lev (23.7 - 22.8.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Září vám přinese energii a dobrou náladu. Také váš sexuální život dostane úplně jiný rozměr. Oheň, který ve vás vzplane, bude partner hasit hodně dlouho.

    Přišel ideální čas pro podnikání, se kterým vám pomůže dobrá kamarádka nebo kamarád. Pokud máte jiné pracovní sny, pusťte se do jejich naplnění.

    Pokuste se pravidelně cvičit, protože vaše svalstvo si žádá posílení. V mrazivých dnech nebudete mít na pohyb ani pomyšlení, tak si zasportujte teď.

  • Panna (23. 8. - 22.9.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V září vyřešíte problémy s bydlením a vaše partnerské soužití bude bez jediné chybičky. Dejte pozor na neodbytné ctitele, kterých může být fůra.

    Váš partner ocení vaši pracovitost a vy tím zabráníte zbytečným hádkám, které by mohly přijít na konci měsíce. Vyrazte někam společně strávit příjemné chvilky.

    Nedokládejte pracovní povinnosti na později, nemuselo by se vám to vyplatit. Zaměřte se na klidná duševní cvičení, která uvolní vaši mysl.

  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Očekávejte problém ve skloubení partner a zábava. Budete se muset rozhodnout, jestli chcete chodit sama do společnosti, nebo být doma v přítomnosti partnera. Obojí dohromady nepůjde.

    V září se budete cítit vitální a plná energie. Přesto to v práci úplně dokonalé nebude. Zkuste se zaměřit na to, co vám jde hůře, a za příznivé výsledky můžete být i finančně odměněna.

    Připravte se na možnost onemocnění močových cest. Zabraňte prochladnutí a dodržujte pitný režim, abyste nepříjemnému nachlazení předešli.

  • Štír (24.10. - 22.11.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V září budete velmi romantická a budete to vyžadovat i po svém partnerovi. Také byste se měli pustit do okořenění vašeho milostného vztahu. Dejte si ale pozor, aby se nová sexuální praktika zalíbila vám i jemu.

    V druhé půlce měsíce budete plná optimismu a druzí to z vás vycítí. Budete vyzařovat zvláštní pozitivní energii na míle daleko.

    V práci bude všechno klapat, tak jak má. Je možné, že vás pouze někdo naštve, ale brzy to hodíte za hlavu. Jezte hodně ryby a omezte sladké a tučné.

  • Střelec (23.11. - 22.12.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V první půlce měsíce se budete držet jen energických a pozitivních lidí, které vás budou podporovat ve vašich snech. Ve vztahu zažijete spoustu legrace a vzájemná láska se tím ještě znásobí.

    Září není dobré pro hubnutí. Můžete se snažit jakkoli, ale kila dolů nepůjdou. Počkejte alespoň na poslední žářijové dny.

    Pokud máte ještě možnost, vezměte si dovolenou a odpočiňte si. Ke konci měsíce se sejděte s přáteli a nad sklenkou dobrého vína si příjemně popovídejte.

  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V září budete sršet vtipem a všimnou si toho především vaši přátelé a kolegové. Ti s vámi budou chtít trávit volný čas a vám budou téměř denně chodit nabídky na večírky, posezení v hospůdce a večeře.

    S novými nápady v zaměstnání nemlčte. Nic tím nezkazíte, a když se budou líbit, čeká vás finanční odměna. Také je pravý čas na studování jazyků.

    Jestli váš partner utrácí za oblečení více než dříve, měla byste mít oči na stopkách. Je možné, že se kolem něj motá nějaká jiná žena.

  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Hned na začátku září budete lehce přecitlivělá a možná si i párkrát pobrečíte. Se svými pocity se můžete otevřeně a upřímně svěřit partnerovi i nejlepší kamarádce. Budete překvapena, jak moc vám pomohou.

    Dejte si pozor na střet s někým hrubým a zlým. Obrňte se proti němu.

    V zaměstnání budete mít velkou zodpovědnost. Pokud do toho dáte maximum, splníte šéfovo očekávání. Dejte si pozor na únavu a odměňte se wellness dnem.

  • Ryby (21.2. - 20.3.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    S koncem léta do vašeho života vstoupí osoba, která významně ovlivní váš život. Buďte svá a přirozená, vaše okolí vás má rádo takovou, jaká jste.

    Volný čas věnujte kultuře. Návštěva divadel, muzeí a koncertů je pro vás to pravé. Připravte se na možné drobné hádky s partnerem nebo blízkými příbuznými.

    V práci se zkuste vyhnout finančním úkolům. Pokud to nepůjde, pracujte velmi pozorně a opatrně. Omezte alkohol a vyzkoušejte lehkou stravu.

    Zdroj: eastrolog.com, kafe.cz

Klíčová slova:  horoskopy, horoskop, září, astrologie, znamení
Diskuse ke článku
.