Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VELKÝ HOROSKOP 2013: DOMOV A RODINA!

Jaké budou příští rok vaše rodinné vztahy?
29. prosince 2012 | 12:00

Nahlédněte pod pokličku budoucnosti roku 2013 a zjistěte, jak se bude dařit vašim rodičům, dětem, partnerovi a příbuzným. Budete umět vykouzlit útulný domov, kde budou všichni šťastní a spokojení? Podaří se vám překonat případné neshody v rodinném kruhu? Co přinese nový rok vašim potomkům? Čtěte dále a dozvíte se odpovědi na všechny vaše otázky.

Trápí Vás nevyřešené problémy s rodiči? Ráda Vám pomohu na tel. 906 703 303! Vaše astroložka Pavlína

1235007:gallery:true:trueBeran (21.3. – 20.4.)
Zaměření na domov a rodinu je u vás v tomto roce velmi znatelné. Do popředí vystoupí i hezké vztahy s rodiči, v tomto čase jim můžete pomoci s odchodem do důchodu. Váš vládce Mars dohlíží na to, aby vám nic nescházelo a Uran je přichystán přinést vám příjemné překvapení. Toužíte-li po přírůstku do rodiny, je první polovina roku 2013 pro vás ten správný čas. Tento rok se okolo vás bude hodně dít, což samozřejmě přinese i trochu zmatku, ale vy máte tvrdé rohy - zhluboka se nadechněte a vrhněte se do epicentra radostných rodinných událostí!
 
1235009:gallery:true:trueBýk (21.4. – 21.5.)
Celý rok budete čerpat a těšit se z toho, co jste pro rodinné pohodlí odstartovali vloni. V první polovině roku, především v březnu, se snažte být v expanzi úprav doma opatrnější, abyste příliš nevyčerpali finanční rezervy a úsilí vylepšovat se nezhouplo spíše do rodinných starostí. Celkově hvězdy přejí dobré rodinné pohodě, mnohým společenským setkáním a oslavám, přičemž nejfrekventovanějšími měsíci budou srpen a září. Koncem roku můžete být také bohatší o nové sousedy, stanou se z vás přátelé.
 
1235008:gallery:true:trueBlíženci (22.5. – 21.6.)
Start roku je vhodnou dobou pro sdílení jedinečných chvil s rodinou, máte tendenci trávit volný čas s dětmi, sdílet jejich aktivity a se zájmem se zapojovat do rodinných diskusí. Na přelomu února a března je nebezpečí, že se budete cítit pod tlakem svých sourozenců nebo můžete mít s někým z nich problémy skrze vyhýbavé či falešné jednání. V létě se naopak těšte na radosti prožívané v úzkém kruhu svých nejbližších, i když vlivem pracovního rozvrhu nedojde k rodinné zahraniční dovolené, kterou jste původně plánovali, atmosféru štěstí vám to nepokazí!

1235015:gallery:true:trueRak (22.6. – 22.7.)
Vaší pravou láskou jsou domácí krb a ti, které doopravdy milujete, chráníte a uděláte cokoliv proto, aby ničím netrpěli nebo aby jim nic nescházelo ke štěstí. Ke svým dětem jste milí, vřelí, umíte být utěšiví. Vaše láska k blízkým je ochranitelská a plná oddanosti a za tuto krásnou investici nelze nedostat odměnu! Tento rok signalizuje, že máte silnou potřebu trochu zpomalit, usměrnit impulzivní rytmus Marsu, aby více ladil s vaší vlastní, spíše opatrnější, hudbou duše a vy se mohli společně se svými nejbližšími věnovat koníčkům.



1235011:gallery:true:trueLev (23.7. – 22.8.)
Nejdůležitější sféra tohoto roku úzce souvisí s vaším domovem a nejmilovanějšími. Planeta Saturn vás hluboce ovlivňuje a způsobuje, že si mnohem silněji uvědomujete důležitost rodiny. Cítíte, co pro vás znamenají rodiče a planetární vlivy obracejí i zvýšenou pozornost k dětem. Toužíte mít na ně více času, odklonit se od pracovních povinností, prostě věnovat se těm, které máte rádi. Rozhodně to ale neznamená, že byste je dosud zanedbávali. Nejvíce štěstí a rodinné pohody si užijete v květnu a v létě, proto si na tuto dobu naplánujte větší volno.

1235013:gallery:true:truePanna (23.8. – 22.9.)
Vaše zodpovědnost a pečlivost vás tento rok hodně orientuje na zajištění rodiny, jste schopni jednat důsledně a vyloučit všechna rizika. Vaše výchova dětí a vztahy s nimi se nyní dostávají do významné fáze a může je to ovlivnit na celý život. Pluto signalizuje, že si v tuto dobu můžete projít krásnými, osudovými zážitky. U některých z vás může být v tomto roce těžké nalézt rovnováhu mezi partnerem a vašimi rodiči. Snažíte se dát věci do pořádku, odlehčit nedorozumění a hledáte způsob, jak tyto důležité vztahy vašeho života vyvážit.
 
1235019:gallery:true:trueVáhy (23.9. – 23.10.)
Rok 2013 vám přináší mnohá cenná ponaučení o vztazích ke svým milovaným, a i když jste zastánci harmonie, mohou se přece jen objevit problémy. Potíž může nastat vlivem vašeho odkládaného rozhodnutí, jehož důsledky mohou vaše rodinné zázemí poškozovat. Zásadní věci řešte i ostatními členy rodiny. Nenechávejte tyto záležitosti až na léto, je výhodné řešit věci mnohem dříve. Ve společném domácím kruhu se věnujte co nejvíce duševním aktivitám, směrujte děti k uměleckým zálibám, jako je malování a hra na hudební nástroj.

1235018:gallery:true:trueŠtír (24.10. – 22.11.)
Období tohoto roku je vám mimořádně hezky nakloněno, co se rodinných záležitostí a domova týče. Je sice pravdou, že vyžadujete soukromí a potřebujete tu a tam přefiltrovat své emoce někde o samotě, nicméně rok 2013 vítězí vaší touhou pomoci svým nejbližším hledat radost. Pokud zpozorujete nějaké trápení u svých milých, budete jim chtít pomoci za každou cenu. Dokážete mít to nejemočnější srdíčko ze všech. Milujete své děti, ovšem je zde i malý problém, protože vaše láska může být silná natolik, že jste slepí k jejich nedostatkům.
 
1235017:gallery:true:trueStřelec (23.11. – 21.12.)
Domácí záležitosti nejsou v tomto roce zrovna vaší parketou. Uvědomujete si, že vám spousta věcí nevyhovuje. Přistihujete se, že toužíte sice po harmonii a klidu v chodu domácnosti, přesto ale často upřednostňujete pohodlný chaos. Ke změnám vás nakonec přimějí vaše děti. Září je pro vaše rodinné zázemí nejpříznivějším měsícem, věnujte se zábavám se svými ratolestmi. Jste od přírody optimisté a chcete tento potenciál vlévat i do svých dětí, naučit je, co je nadhled a naděje, které je potřeba umět odlišit od zkreslených představ.
 
1235010:gallery:true:trueKozoroh (22.12. – 20.1)
Rodina a vaši nejbližší jsou pro vás posvátným územím, kterého se nesmí nikdo ani křivým slovem dotknout, jediný, kdo má právo něco namítat, jste vy sami. I v tomto roce se cítíte být zavázáni láskou svým milovaným a to bez ohledu na jejich chyby a hříchy. Vaše oddanost je skutečně výjimečná! O to větší znepokojení vám však může způsobit jakákoliv změna nebo chaos v rodinných záležitostech. Vliv planety Uran napovídá, že přece jen může přijít potřeba nějaké obměny ve vašem dosavadním domácím stylu.
 
1235020:gallery:true:trueVodnář (21.1. – 20.2.)
Svůj domov chcete v tomto období považovat za bezpečné přístaviště, kde si odpočinete. Snažíte se také anulovat nepříznivé vlivy výchovy, které objevujete u svých dětí. Vaše snaha o změnu, která by byla prospěšná celé vaší rodině, však s sebou nese určitou zátěž. Oblast profese na vás klade velké časové nároky, a přestože má Uran chuť k radostným proměnám, nevíte, jak všechno skloubit. Nakonec ale vaši mozaiku doplní ty správné kamínky. Jsou to zkoušky, které váš domácí krb rozjasní novým plamenem.

1235016:gallery:true:trueRyby (21.2. – 20.3.)
I když se na začátku roku mohou ukázat drobné problémy v chodu domácnosti, hodlá Jupiter v průběhu dalšího období nacházet jen samé způsoby, jak své blízké hýčkat. Nový rok přináší uvědomění, že se chcete o své blízké postarat, a že to všechno zvládáte. Můžete se zabývat i koupí nebo prodejem pozemku. Uran s Jupiterem vás mohou překvapit v oblasti dětí a přinést radost z náhlého otěhotnění. Pokud děti máte, budete s nimi trávit spoustu volného času a zjistíte, že se výrazně posílí váš vzájemný vztah.

Astroložka Pavlína
Autor: ema


Článek připravila astroložka Pavlína

Máte z dětství špatné vzpomínky nebo stále žárlíte na své sourozence? Na tyto a veškeré další otázky ohledně rodinných vztahů Vám ráda odpovím a pomohu Vám na tel. 906 703 303! Astroložka Pavlína

Autor: ema