Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Valentýnský horoskop: Co vás čeká v lásce a sexu?

Fotografie
14. února 2011 | 05:00

S jakým znamením prožijete pravděpodobně žhavý románek a s kým byste mohli vytvořit trvalý vztah? Hodí se k sobě třeba Beran a Rak? A co vás letos vlastně v lásce a sexu čeká? I na to odpovídá valentýnský horoskop, který pro vás připravil přední český astrolog Milan Gelnar.

Beran 21. března - 20. dubna

Berani jsou přímočaří, však také jejich krédo zní: Život je boj. Svou lásku se obvykle snaží vybojovat a jdou do ní po hlavě. Když mají chuť na sex, nerozpakují se to projevit. Ideální jsou pro ně Lvi, s nimiž je spojuje vášnivost i hravost. Musí se ale chválit a moc neomezovat.

LÁSKA – Instinktivně očekávají oddanost, kterou přijímají téměř automaticky. Ovšem nad oplácením stejnou mincí nepřemýšlejí.

SEX – Jdou na něj přímo. I přes zdánlivou tvrdost však milují romantiku. Nesnáší řeči místo činů, stereotyp a nudu bez adrenalinu.

KLADY – Za srdce beroucí nevinnost, upřímnost, odvaha.

ZÁPORY – Sklon k necitlivosti, bezohlednost, egoismus.

2011 Zájem opačného pohlaví zaregistrujete hlavně v březnu. Sexuální touhy vás budou provázet celé jaro a ještě silněji během prázdnin. V této době pozor na úlety a střídání partnerů, ať potom nemusíte řešit zdravotní komplikace. Na podzim se sice trochu umírníte, ale sexu se budete věnovat stále. Prostřednictvím svého partnera zakusíte nepoznané a nebudete se bránit experimentům. V listopadu se asi setkáte s někým, kdo vás bude eroticky přitahovat. Ale city v tom nehledejte.

JAK SE K BERANOVI HODÍ:

Beran ❤ ❤
Býk ❤ ❤ ❤
Blíženec ❤ ❤ ❤ ❤
Rak ❤ ❤
Lev ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Panna ❤ ❤
Váhy ❤ ❤ ❤
Štír ❤ ❤ ❤
Střelec ❤ ❤ ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Ryba ❤ ❤

Býk 21. dubna - 21. května

Býci jsou rozvážné, klidné a pohodové znamení. Jejich prožívání sexu bývá propojeno s pohodlím a příjemným prostředím. Rychlovky v autě nebo průjezdu je nezajímají. Obvykle bývají věrní a neradi mění svého již osvědčeného partnera. Skvěle se k nim hodí Panny nebo Ryby.

LÁSKA – Pro Býky je láska ztotožňována s fyzickou náklonností. Lásku si totiž spojují s pocitem naplněnosti, radosti a štěstí.

SEX – V sexu nespěchají, ale vše si pořádně vychutnávají. Na změnu nebo experiment chtějí být předem připraveni.

KLADY – Cílevědomost, stálost, pohodovost a trpělivost.

ZÁPORY – Zatvrzelost, lenivost, sklony k předsudkům.

2011 Láska v té intenzivnější podobě vás čeká během jarních měsíců, kdy se můžete zamilovat nebo vpustit do života něco nového. V létě si dejte pozor na nevázaný sex a vyhněte se raději i možným svodům a úletům, nestály by za komplikace. V říjnu to nevzdávejte a zabojujte o svou lásku. Během podzimních měsíců budete muset trochu krotit své nároky na partnera a netlačit na pilu. Pokud to dokážete, čeká vás vášnivý prosinec. Pamatujte, že každý potřebuje osobní svobodu.

JAK SE K BÝKOVI HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤
Býk ❤ ❤ ❤
Blíženec
Rak ❤ ❤ ❤ ❤
Lev ❤ ❤
Panna ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Váhy ❤ ❤
Štír ❤ ❤ ❤ ❤
Střelec ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤
Vodnář
Ryba ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Blíženec 22. května - 21. června

O Blížencích se traduje, že jsou nejpromiskuitnější ze všech znamení. Chtějí prostě vyzkoušet vše na vlastní kůži. Často tak sklouznou k praktikám, o kterých ostatní znamení jenom někde tajně v koutku duše sní. Není s nimi nuda, ale také neskýtají žádnou záruku jistot.

LÁSKA – Láska je pro Blížence vzrušující dobrodružství. Milují zamilovanost, ale mají-li pocit, že už je vše objeveno, unikají.

SEX – Touží po nových a nových zážitcích. Rádi experimentují, a to ve všech oblastech sexu. Nesnáší nudu a stereotyp.

KLADY – Všestrannost, zábavnost, schopnost rychlé reakce.

ZÁPORY – Roztěkanost, nedůslednost, nervnost.

2011 Únor by měl být bez zásadních změn. V březnu a dubnu pocítíte velkou přízeň opačného pohlaví a ti nezadaní možná potkají lásku. V létě pozor na sklony k flirtování a také na lákadla a svody, které by se nemusely líbit vašemu partnerovi. V srpnu a září bude ten správný čas na početí potomka, pokud po něm toužíte. V říjnu čekejte partnerské neshody, tak se obrňte dostatečnou trpělivostí. Na začátku podzimu budete v útlumu, ale zvláště v posledním měsíci roku pocítíte příliv nové energie.

JAK SE K BLÍŽENCI HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤ ❤
Býk
Blíženec ❤ ❤
Rak
Lev ❤ ❤ ❤ ❤
Panna
Váhy ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Štír
Střelec ❤ ❤ ❤
Kozoroh
Vodnář ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Ryba

Rak 22. června - 22. července

Račí sexualita je spojena s potřebou jistot a s fyzickým kontaktem – mazlením, objímáním. K sexu se odhodlávají delší dobu a musí mít zajištěny jistoty, které potřebují. Bývají spíše rezervovaní. Na partnera se fixují a často se ho nedokážou vzdát, ani když už jim nevyhovuje.

LÁSKA – Ochotně se ve ztahu přizpůsobují, až tak, že jsou nešťastní. Měli by si dopřát prostor a poskytnout ho i partnerovi.

SEX – Prožívání partnerské erotiky musí být propojeno s citem. Nesnáší extrémy, agresivní, neurvalé a necitlivé chování.

KLADY – Opečovávání, trpělivost, něha a citlivost.

ZÁPORY – Negativismus, majetnické sklony, náladovost.

2011 Vaše vztahy by měly být stabilní a o svého partnera se můžete opřít. V březnu se objeví někdo, kdo o vás projeví zájem, ale bude to asi jen pozlátko. Očekávejte problém ve vztahu, ne vždy je ale radikální řešení tím nejlepším. V létě budou mít nezadaní šanci najít lásku. Pokud plánujete potomka, značná šance na úspěch je podle hvězd v listopadu. Partnerský sex bude pestrý, zvlášť když nebudete vždy spoléhat jen na iniciativu partnera, ale sami přijdete s něčím novým. Uvidíte, že to ocení.

JAK SE K RAKOVI HODÍ:

Beran ❤ ❤
Býk ❤ ❤ ❤ ❤
Blíženec
Rak ❤ ❤ ❤
Lev ❤ ❤ ❤
Panna ❤ ❤ ❤ ❤
Váhy
Štír ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Střelec
Kozoroh ❤ ❤ ❤ ❤
Vodnář
Ryba ❤ ❤ ❤ ❤

Lev 23. července - 22. srpna

V jejich podstatě je zakódováno, že jsou nejúžasnějšími milenci. Sex k životu potřebují stejně jako jídlo a pití. Často se odmilovávají a zamilovávají. Ve skutečnosti však nemilují svého partnera jako představu o něm. Zjistí-li, že není v souladu s realitou, jdou o dům dál.

LÁSKA – Velkoryse lásku rozdávají, aby mohli mít potěšení ze svého obdivování partnerem. Věrní bývají spíše své představě.

SEX – Milují zábavný sex. Erotiku berou jako oblast, ve které předvedou své kvality, a často to stvrzují zplozením potomka.

KLADY – Vřelost, šlechetnost, velkorysost.

ZÁPORY – Předvádivost, pýcha, arogantnost.

2011 Zadaní by si měli dát pozor, aby svou otevřeností k druhému pohlaví neprovokovali partnera. Koncem léta je možné, že dojde k nějakým zásadním partnerským změnám, může to být svatba nebo rozchod. Sexu a erotiky si budete moci užít podle svých představ. Během léta si nechte zajít chuť na radovánky spojené s vášní, protože se věci nebudou dít podle vašich představ. V září využijte fantazii a překvapte partnera něčím novým. Koncem roku budete spokojeni, vše by mělo být tak, jak chcete.

JAK SE KE LVOVI HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Býk ❤ ❤
Blíženec ❤ ❤ ❤ ❤
Rak ❤ ❤ ❤
Lev ❤ ❤
Panna
Váhy ❤ ❤ ❤ ❤
Štír
Střelec ❤ ❤ ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤ ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤ ❤
Ryba

Panna 23. srpna - 22. září

Pro Panny je sex něco jako zdravý pohyb – k životu sice patří, ale proč se kvůli němu věšet? Přiznávají, že je to příjemný zážitek, ale jsou-li s tím spojeny komplikace, klidně se sexu zřeknou nebo si pomohou sami. I proto je v tomto znamení hodně svobodných jedinců.

LÁSKA – Na první pohled jsou chladné, ale i ony potřebují lásku, byť třeba ne tak vášnivou. Hodně energie upínají k práci.

SEX – Milují, když je vše naplánováno a připraveno. Důraz kladou na čistotu a slušný projev. Rády si vše dopředu nastudují.

KLADY – Jasné uvažování, bystrý úsudek, zdvořilost.

ZÁPORY – Kritičnost, šťouravost, svéhlavost.

2011 V partnerském vztahu budete v první čtvrtině roku spokojeni. V září se nebojte projevit své city bez studu, vyplatí se vám to. Ti nezadaní mají šanci potkat lásku, ti zadaní pozor na úlety a svody. V sexu a erotice budete více otevření a přístupní novotám. Také budete mít více příležitostí k vyzkoušení nepoznaného. Inspirovat vás mohou nová místa a pobyt u moře. Vášeň a sex budete cítit nejvíce v říjnu, kdy si ale dávejte pozor na porušování pravidel a dohod.

JAK SE K PANNĚ HODÍ:

Beran ❤ ❤
Býk ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Blíženec
Rak ❤ ❤ ❤ ❤

Lev
Panna ❤ ❤ ❤
Váhy ❤ ❤
Štír ❤ ❤ ❤ ❤
Střelec
Kozoroh ❤ ❤ ❤ ❤
Vodnář
Ryba ❤ ❤

Váhy 23. září - 23. října

Váhy chtějí všem vyhovět a nesnáší konflikty. Často podléhají partnerům, které vlastně ani nechtěly, a kvůli tomu se dostávají do situací, kdy jsou submisivní. Mají problém se rozhodnout. S věrností na tom nebývají nejlépe. Jsou esteticky založené a někdy s bisexuálními sklony.

LÁSKA – Láska je cesta ke štěstí, kterou je možné s někým sdílet. Spojení myslí a srdcí, ne příliš vášnivé, ale ani netečné.

SEX – Vyhovuje jim submisivní, podřízená role. Nesnáší však agresivní a konfliktní jednání, kdy je partner hrubý a neurvalý.

KLADY – Spravedlnost, citová vyváženost, smysl pro krásu.

ZÁPORY – Nerozhodnost, váhavost, poddajnost.

2011 V lásce vás čeká spokojenost, raději ale přibrzděte se svými požadavky na partnera. To by mohlo být začátkem roku zdrojem konfliktů. Od dubna do června se připravte na drobná nedorozumění pramenící z vašeho nezájmu. V červenci pozor na úlety a nevěry spojené s konzumací alkoholu. Koncem léta budete v kondici a možná budete přístupni i něčemu novému, což ocení hlavně váš partner. V říjnu potlačte své sklony k žárlivosti a zachovejte klid. Konec roku bude v pohodě.

JAK SE K VÁHÁM HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤
Býk ❤ ❤
Blíženec ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Rak
Lev ❤ ❤ ❤ ❤
Panna ❤ ❤
Váhy ❤ ❤
Štír
Střelec ❤ ❤ ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Ryba

Štír 24. října - 22. listopadu

Štír je nejsexuálnější a také nejmocnější znamení zvěrokruhu. Jsou to tajnůstkáři, a přestože obvykle vědí o svém okolí vše, to o nich neví nic. Při sexu jsou velmi náruživí, vše prožívají velmi intenzivně. Jejich slabinou jsou sklony k přecitlivělým reakcím a žárlivosti.

LÁSKA – Kvůli ní jsou ochotni jakékoli oběti. Přijímají ji jako výzvu, kterou musí zdolat. Mají tendenci se chovat majetnicky.

SEX – V erotice se jim líbí úplně vše. Současně ale bývají až agresivní, pokud jejich partner projeví zájem o někoho jiného.

KLADY – Věrnost, silná vůle, neobyčejná sebekontrola.

ZÁPORY – Tvrdost, bezohlednost, podezíravost a žárlivost.

2011 Na nedostatek projevů přízně ze strany opačného pohlaví si rozhodně nebudete moci stěžovat. V únoru mohou jásat všichni nezadaní, na obzoru se objeví nová láska. V dubnu a květnu se dočkáte romantiky, v srpnu pozor na sklony k žárlivosti. V září se ve vaší blízkosti objeví někdo, kdo vám učaruje. Jeho zájem však nebude vážný, tak raději zůstaňte nohama na zemi a nepouštějte se do nových vztahů. Konec roku by opět mohl přinést novinky do vašeho milostného života.

JAK SE K ŠTÍROVI HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤
Býk ❤ ❤ ❤ ❤
Blíženec
Rak ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Lev
Panna ❤ ❤ ❤ ❤
Váhy
Štír ❤ ❤
Střelec
Kozoroh ❤ ❤ ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤
Ryba ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Střelec 23. listopadu - 21. prosince

Sex pro Střelce sice není příliš důležitý, ale rádi si jím zpestřují život. Láska pro ně nebývá nic zásadně trvalého. Spíše jen jedno z dalších dobrodružství. Jejich nestálý duch způsobuje, že se rychle začínají ve stálém vztahu nudit, a proto se uchylují k vyhledávání spontánních sexuálních zážitků.

LÁSKA – Jako nepřekonatelní idealisté stále hledají toho pravého či tu pravou. Stále znovu a znovu…

SEX – Rádi se pouští do nových milostných dobrodružství, aby získali další vzrušující zážitky. Nesnáší stereotyp a omezování.

KLADY – Optimismus, přímost, odvaha.

ZÁPORY – Až brutální upřímnost, hrubost, nedbalost.

2011 Novou lásku byste mohli najít během února. V březnu si dejte pozor na vaši pověstnou přímočarost a raději si dvakrát rozmyslete, než se vyjádříte k problému ve vašem vztahu. Léto byste měli strávit v pohodě, jen vás koncem srpna trochu potrápí žárlivost, což by mohlo mít zásadní vliv na další pokračování vztahu. V říjnu si dejte pozor na sklony k flirtování a k úletům pod vlivem alkoholu. Někdo bude vaši erotickou fantazii velmi provokovat, dobře ale zvažte všechna pro a proti.

JAK SE KE STŘELCI HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤ ❤
Býk ❤ ❤
Blíženec ❤ ❤ ❤
Rak
Lev ❤ ❤ ❤ ❤
Panna
Váhy ❤ ❤ ❤ ❤
Štír
Střelec ❤ ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤ ❤ ❤
Ryba

Kozoroh 22. prosince - 20. ledna

Projevují v sexu velkou konzervativnost a neochotu pouštět se do sexuálních experimentů. Jejich intimní život tak bývá hodně omezen. Není ale pravdou, že by je sex zajímal méně než jiná znamení. Jen se nedokáží uvolnit a oddat se bez toho, aby kontrolovali svou důstojnost.

LÁSKA – Láska je pro ně pokojnou výměnou osobních uspokojení. Jsou si dobře vědomi nebezpečí, jež milostný vztah přináší.

SEX – Milují divoké, ale přitom vážné milování. Rádi si vyzkouší a na vlastní kůži zažijí vše, co je zajímá a vzrušuje.

KLADY – Spolehlivost, odhodlanost, moudrost.

ZÁPORY – Nesmlouvavost, úzkoprsost, nezábavnost.

2011 V únoru by vás mohla potkat osudová láska, která může být pro nezadané i životní. V létě se budete rozhodovat, zda v současném vztahu setrvat, nebo ho ukončit. Položte si otázku, co pro vás partner znamená a co jste ochotni pro něj udělat. Máte šanci prožít nepoznané a to se vám bude líbit. Měsíce, které budou přát lásce, erotice a sexu, jsou únor, březen, červenec, říjen a listopad. Během podzimu ale pozor na úlety a sklony k nevěrám. Mohly by se dostavit zdravotní komplikace.

JAK SE KE KOZOROHU HODÍ:

Beran ❤ ❤
Býk ❤ ❤
Blíženec
Rak ❤ ❤ ❤ ❤
Lev ❤ ❤ ❤ ❤
Panna ❤ ❤ ❤ ❤
Váhy
Štír ❤ ❤ ❤ ❤
Střelec ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤
Ryba ❤ ❤ ❤ ❤

Vodnář 21. ledna - 20. února

Vodnáři jsou výtečným sexuálním partnerem pro zkoušení a experimentování. Mají často sklon vypomoci někomu, kdo se zrovna nachází v erotické nouzi. Sexu a erotice však nepřikládají žádnou velkou váhu. Je-li to nutné, klidně se bez sexu obejdou.

LÁSKA – Pro Vodnáře je láska nestranným a nesobeckým citem, který je třeba prozkoumat a těšit se z něj.

SEX – Milují originalitu, nevšední zážitky a změnu. Rádi experimentují a hledají nové cesty a zážitky ve svém intimním životě.

KLADY – Tolerantnost, přátelskost, vynalézavost.

ZÁPORY – Originálnost za každou cenu, roztržitost.

2011 Březen a duben budou trochu nemastnými měsíci, tak buďte trpěliví. Až v květnu by měla konečně přijít ta správná romantika. Šťastné období ale nebude trvat dlouho. V následujících měsících se připravte na možné partnerské neshody. V září dojde i na radikální řešení, kdy nejvíce nespokojení Vodnáři vztah ukončí. V listopadu buďte na pozoru, možná kolem vás prochází nová láska! Největší touhy a vášně můžete prožívat první půlrok. Další vlna vášně přijde až v listopadu.

JAK SE K VODNÁŘI HODÍ:

Beran ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Býk
Blíženec ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Rak
Lev ❤ ❤ ❤
Panna
Váhy ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Štír ❤ ❤
Střelec ❤ ❤ ❤ ❤
Kozoroh ❤ ❤
Vodnář ❤ ❤ ❤
Ryba

Ryby 21. února - 20. března

Romantické obětující se Ryby mívají často s prožíváním sexu problém. Díky své citlivosti více než realitu vnímají to, co je za ní. Poznají, pokud vůči nim někdo vyzařuje sexuální jiskření. Když najdou správného partnera, může být jejich sexualita až mystickým zážitkem, v opačném případě horor.

LÁSKA – Nesobecké odevzdávání vlastního já druhému, s nímž splývají v jeden celek. Potěšení jim dává proces dávání než přijímání.

SEX – Milují romantické představy o milování v zákoutí. Jemné něžné svádění, když se mohou pro něco a pro někoho obětovat.

KLADY – Porozumění, pokora, velká citlivost.

ZÁPORY – Bázlivost, zmatenost, sklon nevidět realitu.

2011 Pokud hledáte vztah nebo lásku, mělo by se vám to podařit v únoru a březnu. Pak by se konečně váš sexuální život přenesl z fantazií do reality. Do prázdnin byste potom měli být nadmíru spokojeni. V létě pozor na sklony k žárlivosti a prosazování své vůle. A také na nevěry z trucu nebo pomsty, jen byste si tím uškodili. Pokud budete držet své nálady v rovnováze, mohli byste prožít vzrušující léto a podzim. V listopadu možná potkáte někoho, kdo vás bude velmi přitahovat. Dobře to ale rozvažte.

JAK SE K RYBÁM HODÍ:

Beran ❤ ❤
Býk ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Blíženec
Rak ❤ ❤ ❤ ❤
Lev
Panna ❤ ❤
Váhy
Štír ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Střelec
Kozoroh ❤ ❤ ❤ ❤
Vodnář
Ryba ❤ ❤

Autor: Blesk magazín