Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odhalte svůj karmický dluh a napravte chyby z minulých životů!

Fotografie
22. listopadu 2013 | 06:33

Neúspěchy v práci, partnerské problémy, v rodině, vážná nemoc... Máte často pocit, že je k vám život nespravedlivý? Není. Každý "zásah osudu" je jen vyústěním zpětných karmických působení, která si s sebou každý člověk přináší z minulých životů.

Numerologie je založena na tom, že každý z nás je duchovní bytost, duše, která se mnohokrát reinkarnovala, aby se dostala do vyššího stavu vědomí. Během naší cesty mnoha reinkarnacemi jsme se obohatili o moudrost z předchozích nižších stavů vědomí, dopustili jsme se chyb a (ne)využili darů, které jsme obdrželi.

Karma je zákon příčiny a následku. To co jsme v minulosti vytvořili, dobré i špatné, vrací se nám ve větší míře zpět. K nápravě chyb z minulých „životů“ můžeme přijmout další zátěž. V numerologii se jí říká karmický dluh, představují ho čísla 13, 14, 16 a 19.

Zajímá vás, co vás čeká? Stačí jednoduchý výpočet.
Autor: Shutterstock.com
Záleží ale na tom, kde se tyto čísla v našem životě nacházejí, to je velmi důležité. Pokud máte karmický dluh v životní cestě, bude vás pronásledovat opakovaně celý život, ale ne nepřetržitě. Ale pokud vaše životní číslo představuje zároveň číslo karmického dluhu, bude vás pronásledovat nepřetržitě, ne jen občas. Jestli je vaše číslo srdce shodné s číslem karmického dluhu, budete mít tendenci dělat špatná rozhodnutí, ale jestli vaše osobnostní číslo je číslo karmického dluhu, budete cítit jeho vliv v sociálních interakcích a v problémech se zdravím.

Karmický dluh nejvíce pocítíte v době dospívání a také v době tzv. krize středního věku mezi čtyřicátým a padesátým rokem.

Číslo 13

Ti kteří mají číslo karmického dluhu 13, jsou hodně frustrovaní, a jakýkoliv úkol se jim dělá obtížněji než jiným lidem. Je to důsledek lenosti minulého stavu vědomí, využívaní druhých a jiných špatných rozhodnutí v minulém životě. Překážky vznikají pro lidi s číslem karmického dluhu 13, kteří je musí překonávat znovu a znovu. I když mají chuť častokrát to vzdát, musí dál tvrdě pracovat, jen tak dosáhnou svého cíle. Mnoho úspěšných lidí z oblasti umění, sportu aj. mají karmické číslo dluhu 13. Klíčem k úspěchu je vytrvalost. Spoustu lidí se snaží obejít různé překážky zkratkami a to se často nedaří. Výsledkem je pocit, že člověk sám nedokáže nic a to je pro úspěch s číslem 13 podstatné. Je nutné dodržovat plán, vše dotáhnout až do konce a mít zameteno před vlastním prahem.

Číslo 14

Karmický dluh s číslem 14 mají ti, kteří během minulého života využívali svobodu svého života. Jsou nuceni neustále se přizpůsobovat novým okolnostem a nečekaným situacím. Díky tomu často mají problém s drogami a alkoholem. Základní předpoklad pro překonání dluhu je "převzít" otěže a se skromností projít dál. Je důležité mít ve svém životě pořádek a vytvořit si emoční stabilitu, být ochotný přizpůsobit se nečekaným zvratům a přitom se dále soustředit na své cíle a sny. Flexibilita a přizpůsobivost jsou rozhodující. Váš život sice bude jako na horské dráze, ale stále povede tím správným směrem.

Číslo 16

Karmický dluh s číslem 16 představuje zničení starého a zrození nového. Je to očista, pád ega a všeho, co jsme vybudovali. Po tom, co vše zatratíme, následuje shledání s „velkým duchem“. Může to být velice bolestivý proces, protože probíhá po pádu veškerého ega. Život přináší velké výzvy, které mají tendenci dělat rozhodnutí, která jakoby byla určena k rozboření toho, co jsme předtím postavili. Mít karmický dluh 16 je jako předem prohraná bitva. Pravděpodobně se budete cítít poníženě, ale právě pokora je klíčem k úspěchu. Ti, kteří mají tento dluh musí být opatrní a nepřehnat to s egoismem, protože ten může vést k zatracení a osamělosti.

Číslo 19

Lidé s karmickým dluhem 19 jsou často tvrdohlaví a nechtějí si nechat pomoci či poradit. Přitom se vlastně sami zavírají do vězení, kde budou osamoceni ve svém životě, pokud se neotevřou jiným lidem a nebudou sdílet potřeby vzájemné lásky a závislosti. Ponaučení pro ně je, že ačkoliv se snaží osamostatnit a postavit se na vlastní nohy, stále jsou to lidé, kteří jako každý jiný potřebují podporu, pochopení a vědění, že se lidé navzájem potřebují.

Autor: stefa, lena