Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kartářka tvrdí: Problémy v lásce se nevyhnou nikomu!

Trápíte se problémy v lásce? Nebo svého partnera teprve hledáte? Zeptejte se karet, které odhalí vaši budoucnost!
11. května 2013 | 11:00
Prezentace klienta |

Jako kartářka pomáhám lidem řešit problémy s láskou. Možná byste si mysleli, že když vím jak na to, tak sama žádné trápení nemám. Opak je pravdou, a podobně jsou na tom i mnozí ostatní, kteří se rozhodli jít po duchovní cestě. Skoro by se dalo říct, že je to něco za něco. Získáte schopnost vhledu do problémů jiných lidí, ale za cenu toho, že si všechno musíte zažít na vlastní kůži!

Žiji sama a ten pravý muž se pro mě dosud nenašel a vlastně ani nevím, jestli na něj ještě vůbec čekám. V posledních letech to totiž několikrát neklaplo a uvědomila jsem si, že než potkám někoho, s kým budeme moct společně prožít stáří, asi mě ještě na mé duchovní cestě čeká pár krůčků, které si musím udělat sama a nikoliv v páru.

Samozřejmě mi k tomuto zjištění pomohly mé karty, ale některé věci jsem musela řešit spolu s kamarádkou, která je taky kartářka. Ono to totiž často bývá tak, že člověk jasně vidí příčiny problémů jiných lidí, ale s těmi vlastními toho moc nezmůže. Takový už je osud, vždy nám naloží tu nejtěžší lekci, kterou jsme v dané chvíli schopni zvládnout. Pro mě to momentálně je vyrovnat se se samotou, abych pak mohla najít vztah založený na něčem jiném než ty předchozí. Ale ne o tom jsem vám chtěla povídat.

karty
Autor: Shutterstock.com
Nejen já, ale i další mí známí z esoterických kruhů jsme si nezávisle na sobě všimli, že mezi námi je jen málokdo, komu by vydrželo partnerské štěstí dlouhodobě. Když jsem o tom vyprávěla bratrovi, který je spíš skeptik, tak se ptal, jak to, že si nepomůžeme, když to tedy tak dobře umíme. Jenomže o tom to není.

Karty osudu
Autor: profimedia.cz
Mezi lidmi co se intenzivně věnují esoterice, je mnoho krásných párů, ale spousta z nich se po čase rozchází. Většina z nich se rozejde v dobrém a zůstávají přátelé, což je důležité zvláště když mají děti. Já sama jsem s bývalým přítelem dobrá kamarádka a rozdělilo nás před lety právě to, že jsme se duchovně posunuli různými směry. Najednou jsme zkrátka cítili, že už jsou to dvě různé cesty a ne jedna stejná. Esoterickému poznání totiž každý z nás, kdo po něm toužíme, musí něco obětovat, a většinou jsou to právě vztahy. Už jsem si párkrát říkala, že být „obyčejným člověkem“ je snad někdy i lepší, ale když se jednou vydáte na duchovní cestu, vrátit se z ní nelze, protože už jste jiný člověk než předtím, máte poznání a vhled, které změní váš přístup k životu.

Když tedy budete příště mluvit s kartářkou nebo věštkyní o lásce, buďte si jisti, že podobné problémy sama dobře zná z vlastní zkušenosti. Na všem špatném je však něco dobrého, a právě díky vlastním špatným zkušenostem s láskou můžu lidem, kterým pomáhám, lépe porozumět, vžít se do jejich situace a najít tu správnou radu.

Kartářka Martina

Trápíte se problémy v lásce? Nebo svého partnera teprve hledáte? Zeptejte se s mou pomocí karet, které odhalí vaši budoucnost! Těším se na vás a vaše příběhy na telefonu: 906 707 080! Kartářka Martina

PŘIPRAVTE SE NA SETKÁNÍ S TÍM PRAVÝM! Povím vám, kdy ho potkáte! Volejte na tel.: 906 707 080. Kartářka Martina