Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Astrovýklad na březen: Co si pro nás připravily hvězdy?

Martina Blažena Boháčová ví, co si pro nás hvězdy přichystaly na březen.
5. března 2013 | 14:30

Začátek měsíce bude ve znamení vodního živlu. Citlivost lidí bude silná. Jak pohyby planet v březnu ovlivní náš život a naši kariéru? Na to odpoví populární astroložka Martina Blažena Boháčová.

Až do 11. 3. bude ve znamení Ryb tolik planet, že Rybičky budou mít co dělat, aby to všechno zvládly. Hlavně po emocionální stránce. Ve znamení Ryb se bude nacházet Neptun, Merkur, Venuše, Slunce, Mars a ve vodním živlu se dlouhodobě nachází také Saturn ve znamení Štíra. Je to postavení, které hovoří o tom, že lidé by se měli chovat citlivě a mnozí v březnu mohou zažít velké emocionální prožitky. Přát bude toto období umělcům.

Koupi nových bot odsuňte

Češi nakupují boty převážne ve slevách
Autor: Profimedia.cz
Citlivost lidí bude silná. Jestliže se vám bude chtít plakat, klidně pusťte svoje emoce. Jestliže něco tvoříte, nějaké dílo, bude to procítěné. Kdo máte ve svém okolí Rybičky, chovejte se diplomaticky, budou přecitlivělé. Rybičky budou opouštět země, místa, budou toužit, budou snít a my ostatní s nimi.

Toto postavení přinese také možné problémy s vodou, které se projeví v budoucích měsících. I vy doma si hlídejte vodu. Voda na vás bude léčivě působit. Nezapomeňte, že voda je dobrý sluha, ale zlý pán. Vlastně jako každý živel. Jenom taková malá drobná rada, hlídejte si končetiny a nekupujte si boty. Toto emocionální období, ve kterém byste měli využít vodního živlu, bude trvat do poloviny března, protože potom se začne vše točit kolem ohně a kolem znamení Berana.

Podnikaví mají šanci uspět

Od března se postupně začne do Berana nejdříve posunovat Mars a budou ho následovat další planety. To bude fičák. To bude velký fičák! Připravte se na divoké období... Postupně se do Berana přesune Slunce, Mars, Venuše a je tam Uran. Nebudeme se nudit, bude to období nabité akcemi. Přát bude lidem, kteří jsou podnikavý, ale také budeme neustále slyšet o lidech, kteří chtějí s někým bojovat. Vy sami to nepřehánějte. Nezapomeňte, že nejkrásnější výhra je výhra dosažená mírem.

Hádky jsou na denním pořádku
Autor: shuterstock.com
Jenže toto období může přinést zvýšenou agresivitu. Prosím vás reagujte přiměřeně v každé životní situací. Vyhněte se zuřivcům. Nevyvolávejte hádky, protože byste mohli způsobit výbuch vzteku a nepříjemných emocí. Kéž by to věděli politici. Bohužel se tím nebudou řídit! Předvedou nám divadlo. Začnou v březnu a budeme doslova zírat. 

Hlídejte si živel oheň. Obrazně i doslova. Kontrolujte si, zda jste vypnuli plyn, zhasli svíce. Živel oheň bude vévodit dětem. Obrazně i doslova. Agresivní jedinci budou ve svém živlu. Ale vy můžete zapálit oheň v sobě. Čekejte, že březen a duben může klidně být ve znamení boje za práva. Bude to boj za práva na všech úrovních. I vy sami budete chtít vybojovat to své. V roce 2013 se bude prohlubovat propast mezi bohatšími a chudšími, budeme řešit finanční krizi a budou růst nepokoje. Já jen doufám, že to lidé nějak zvládnou, a že udělají vše proto, aby bylo co nejméně válečných konfliktů. Prosím vás vysílejte pozitivní energie…

Problémy s prací se vyřeší

Hubnout se dá i vsedě! A my vás o tom přesvědčíme.
Autor: profimedia.cz
Měla by se vyřešit situace kolem práce. Vymyslete něco a zaměstnejte lidi, jinak to bude špatné. Hlavně se prosím neradujte z toho, když budou někteří lidé proti sobě bojovat. On totiž každý maličký boj může zapálit obrovský požár, který nepůjde uhasit a spálí lidi, kteří za to vůbec nemohou. Neustále mějte na paměti, že je třeba vysílat energie plné lásky. Porozumění, domluvy...

Přeci jen ale jedna velmi krásná informace. Začíná jaro... 20. 3. 2013 ve 12 hodin a 18 minut konečně začíná jaro. Příroda se bude probouzet. At žije láska, ať žije život, ať se nám daří. Zapalte ohně ve svém srdci a ukažte, že svět je krásný, pozitivní, plný schopných a dobrých lidí.

Autor: Martina Blažena Boháčová