Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Astrovýklad na únor 2013: Co přinese Novoluní a Úplněk?

Zajímá vás, co pro nás připravily hvězdy na tento měsíc?
7. února 2013 | 14:00

Slunce se v první polovině měsíce února bude posunovat znamením Vodnáře. A ve druhé polovině se přesune do znamení Ryb. Čekají nás i změny měsíce. Jak to ovlivní peníze, zdraví a naši kariéru?

Je vhodné si naplánovat dovolenou. Kdo má někoho v zahraničí měl by se mu ozvat. Toto postavení u mnoha lidí vyvolá touhu po dalekých krajích. Nejenže by si většina lidí přála vyrazit někde za teplem, ale navíc proběhne dne 10.2. Novoluní, které zvýrazní touhu po cestování.

1235020:gallery:true:trueNovoluní ve Vodnáři přinese mnohým lidem překvapení a postaví je před situaci, že se budou muset rychle rozhodnout. Pod vlivem těchto energií by se člověk mohl stěhovat, cestovat, anebo si vytvořit svůj životní projekt.

Člověk se má pod vlivem tohoto novoluní naučit, že nic není nemožné a že všechno jde, když se chce. Vždy je důležité si uvědomit, že energie nejen novoluní ale také úplňku neúčinkují pouze v ten jeden den, ale několik dnů před a několik dnů poté. Proto doporučuji všem, aby si během měsíce února všímali svých nápadů a myšlenek.

Je třeba si uvědomit, že všechny i ty nejbláznivější vynálezy byly nejdříve myšlenkou, které nikdo nevěřil. Ale když se najde ten správný člověk, který jde za svým cílem, ví, co chce a věří, že toho dosáhne, dějí se zázraky. A právě v tomto období si můžete i vy sami do života nějaký zázrak přivolat. Uvědomte si, po čem toužíte a co se vám zdá nemožné?

Peníze si ale v první polovině února nepřivolávejte, protože Vodnářské energie mají právě s financemi problém. Situace se otočí od poloviny února. Slunce začne posunovat znamením Ryb a intuice u lidí se rozvine naplno. Budou to dny plné emocionálního napětí. Protože zima byla náročná, je vhodné si začít v únoru dělat očistné kury. 

1235013:gallery:true:trueÚplněk v Panně dne 25.2 by měl být zaměřen na zdravotní stav, na změnu životního stylu. Protože se jedná o úplněk, měli byste si sednout a sepsat si všechny neduhy, které máte. Uvědomit si vše, čím můžete škodit svému zdraví. A začít pracovat s myšlenkou, že se budete věnovat více nejen svému zdraví, ale také zdraví všech okolo vás. V těchto dnech byste si mohli, vzpomenou na někoho, kdo potřebuje vaši podporu. Věnujte něco někomu, kdo to potřebuje. Třeba na charitu. Stačí málo. 

Planeta Mars se bude během února pohybovat ve znamení Ryb a bude se objímat s Merkurem. Lidem se budou zdát zajímavé sny, jejich předtuchy budou mít velkou váhu. Půjde o velmi vlhké období a lidé by se měli zaměřit na pozorovaní vody. Voda bude svou energii ovlivňovat hodně lidí. Všichni kdo se narodili ve vodním znamení, se mohou překvapit na zajímavé události.

Autor: ema