Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Babí léto u moře má jméno Kypr!

Hotelová pláž v karibském stylu
15. září 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

To to uteklo! Léto už je zase pryč.Ráno se probouzíme do mlhy a večer je brzy tma.  Což takhle vyrazit za sluncem, než se definitivně  vlády ujme zima.

Kam ale cestovat právě teď v září nebo říjnu, povzdechne si zkušený cestovatel. Exotika je daleko a řádí tam hurikány. A zůstat v Evropě ? To je přece riziko. Počasí je v posledních letech tak  nespolehlivé. Kde jsou ty časy, kdy  na ostrově Hvaru garantovali slunce a rekreantům vraceli peníze za každý deštivý den.

Asi se budete divit, ale i dnes najdete ve Středomoří magické místo, kde déšť v září a říjnu je téměř neznámým pojmem. Je to Afrodítin ostrov lásky, který spíše znáte pod názvem Kypr. Podívejte se na mapu! Ostrov leží v jihovýchodním středomoří téměř nadohled africkým a asijským břehům. Blízkost exotických kontinentů  je předpokladem počasí bez deště s příjemnou denní teplotou vzduchu  od 20 do 30 stupňů Celsia a zároveň příjemně vyhřáté vody v moři až na 25 stupňů. A to až do dušiček!

Areál hotelu Acapulco Resort
Autor: ČEDOK

Pošeptáme Vám náš tajný tip:

Rezervujte si v Čedoku Hotel Acapulco Resort****+. Leží na severním pobřeží ostrova poblíž střediska Kyrenia.  Acapulco - to je nádherná písčitá pláž v karibském stylu a největší bazén na severu. A navíc light all inklusive, dostatek lehátek a slunečníků a hlavně klid v hotelovém areálu, který nikdy nepůsobí dojmem přelidněnosti.

Létáme každé pondělí  z Prahy na 8 dní, poslední odlet do destinace je 6. října 2014.

Více informaci na www.cedok.cz/101-31-1

RADA NA ZÁVĚR: Pořiďte si ručně tkaný koberec při nákupech v Kyrenii a máte skvělý dárek pod stromeček. Bez stresu  a za super cenu!

Video se připravuje ...