Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete vyhrát některou z úžasných cen nebo luxusní VIP zájezd?

28. dubna 2014 | 11:21
Prezentace klienta |

Los Velká čtyřka přináší kromě milionových výher i čtyři luxusní VIP zájezdy, každý v hodnotě 100 000 Kč. A protože Velká čtyřka stírá hranice, nemusíte si VIP zájezd vybrat pouze v Česku. Velká čtyřka, to je Česká a Slovenská republika, Maďarsko a Polsko.  Že si právě v těchto zemích nedovedete představit opravdu luxusní dovolenou? Nenechte se mýlit.

Slovensko

Tak například doslova božský výhled skýtá apartmán na Lomnickém štítu, kde můžete ve výšce 2 634 m n. m. obdivovat vrcholky Vysokých Tater, nebo zažít jeden z nejromantičtějších západů slunce. Ať už přespíte v nejvýše položeném apartmánu ve střední Evropě, nebo podniknete výšlap na nejvyšší vrchol Vysokých Tater s osobním průvodcem, užijte si dovolenou za 100 000 Kč naplno.

S losem Velká čtyřka a CK Fischer si můžete dopřát vysokohorskou turistiku opravdu naplno. Majestátní hory, nedotčená příroda, uvolňující  wellness procedury a tradiční slovenská kuchyně poskytnou vašemu tělu i mysli skutečně vše, po čem zatoužíte.

Maďarsko

Zajeďte si do „země lázní a termálních vod“ a vyzkoušejte na vlastní kůži třeba některé z luxusních procedur. Nezapomeňte, že k Maďarsku a také k pravé relaxaci patří například i kvalitní tokajské víno. S novým losem Velká čtyřka a CK Fischer si můžete dopřát hýčkání, o kterém se vám dříve ani nesnilo.

Pokud jste zastánci spíše aktivní dovolené, rozhodně byste si neměli nechat ujít neuvěřitelných 2000 km cyklostezek, které se proplétají napříč Maďarskem. Tak objevujte poklady Maďarska, třeba právě na kole. Po náročném dni si můžete doplnit energii formou pravého maďarského guláše. Jak VIP dovolenou strávíte je jen ve vaší režii, nejdůležitější je, užít si to na maximum.

Autor: Sazka

Polsko

Nechte se uchvátit pestrou scenérií a hrou barev, jimiž září vodní hladiny soustavy 45 polských jezer, jenž díky řekám a kanálům můžete všechny proplout. Nechte se unášet větrem na luxusní plachetnici. S novým losem Velká čtyřka si můžete pronajmout vysněnou plachetnici a objevovat rozmanité průplavy polských jezer a také tajná zákoutí zdejších břehů.

Plachtit můžete i na Baltském moři, jehož pobřeží je označováno jako „evropská Sahara“. Díky širokým bílým plážím a typickým písečným dunám si i za našimi hranicemi můžete připadat jako v exotickém ráji. Postará se o to také CK Fischer, která vám ušije dovolenou na míru, a to s velkorysým rozpočtem 100 000 Kč.

Česko

Praha má podle prestižní ankety osmý nejluxusnější hotel na světě. Noc v jeho nejdražším apartmánu s výhledem na Pražský hrad přijde na 20 tisíc korun. Normálně by vás ani nenapadlo nad něčím takovým přemýšlet. Nový los Velká čtyřka je tu však proto, abyste si užili luxus, na který se nezapomíná. A jde to i v Česku.

S velkorysým rozpočtem 100 000 Kč si můžete dopřát VIP dovolenou, o které jste dříve ani nesnili. CK Fischer vám ji ušije na míru, přesně podle vašich tajných představ. Tak vyslovte svá přání a nechejte se hýčkat.

Video se připravuje ...