Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Levná dovolená: Na moře nemáte? Vypravte se do lázní se slevou

19. srpna 2011 | 14:23

Letošní léto připomíná víc aprílové jaro a zdá se, že spíš než plavky uplatníme deštník a holínky. Proč tedy nevyužít situace a nedopřát si dovolenou, kterou si užijete za každého počasí? A navíc za neskutečně nízké ceny.

Česká republika se může chlubit celou řadou prestižních lázeňských míst a lákavé cíle najdeme i v okolních státech. Tradici lázní můžeme u nás brát jako unikátní rodinné stříbro. Jedinečné přírodní zdroje s blahodárnými účinky, nezaměnitelná architektura, genius loci lázeňských měst a také profesionální personál přispívají k tomu, že návštěva lázní je nezapomenutelným zážitkem, který pomůže načerpat ztracené síly.

Romantika v Krkonoších

Vypravte se třeba do Krkonoš. V hotelu Omega v horské osadě Bratrouchov a si užijte romantiku se vším všudy. Půvabné horské okolí a poloha mimo rušná střediska klidnou dovolenou. Lázeňský resort poskytuje také možnost sportovního vyžití nebo relaxace ve wellness centru. Víkendový pobyt ve dvou včetně polopenze můžete mít už za 2990 Kč.

Ohřejte se na Slovensku
Ilustrační foto: Sauna
Autor: Priessnitzovy lázně Jeseník

Zdá-li se vám letošní léto chladné, zahřejte se na termálním wellness pobytu u slovenských sousedů. Dopřejte si 7 dní u Bojnického zámku včetně polopenze a relaxačních procedur za 3 490 Kč pro osobu. Dítě do 5 let můžete vzít s sebou zdarma. Bojnice leží na úpatí pohoří Velká Magura, které je známé svými termálními prameny s léčivou vodou a bahnem. Tato nabídka je ideální nejen pro rodiny s dětmi, ale i ostatní, kteří si chtějí dopřát příjemný odpočinek v dosahu bojnických lázní.

Rodinný výlet do německého akvaparku
Ilustrační foto: Koupaliště
Autor: archiv

Pro rodiny, které nemají času a peněz nazbyt, ale chtějí si udělat dobrodružný výlet, je ideální termální lázeňský komplex Bad Schandau v Německu. Najdete ho jen 7 km od hranic a nabízí sauny, bazény, whirlpool, vířivku, divoká voda a spoustu dalších atrakcí. Celodenní vstup pro dítě můžete v časově omezené akci pořídit s padesátiprocentní slevou za 129 Kč, pro dospělého pak za 245 Kč.

Luxus v Maďarských termálech
Po masáži budete jako znovuzrozená
Autor: shutterstock.com

Máte-li to blíž do Maďarska, možná vás zaujme nabídka luxusního wellness pobytu ve vyhlášených maďarských termálech Bükfürdö. Hotel GREENFIELD GOLF and SPA je považován za nejlepší maďarský wellness hotel v Maďarsku a je ideálním místem pro ty, co touží po nabití energií, protože nabízí více jak 80 druhů tradičních, exotických a léčebných procedur.

Čtyřhvězdičkový pobyt v délce 5 dní nebo prodloužený víkend v délce 4 dny můžete mít nyní se čtyřicetiprocentní slevou za 5990 Kč pro jednoho. V ceně je neomezený vstup do vodního a saunového světa a až dvě děti do šesti let s vámi mohou cestovat zdarma.

Aktuální nabídku nových zájezdů a pobytů se skvělými slevami přináší každý den slevový portál Sleviště.cz.

komerční prezentace

Autor: zuf
Video se připravuje ...