Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zkraťte úklid na polovinu a užívejte život! Tahle vychytávka vám pomůže

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
3. května 2018 | 06:00

Měli jsme v redakci příležitost vyzkoušet nejnovější model vysavače Vorwerk, který nejen luxuje, ale dokáže i vytírat. Ušetříte tak nejen práci, ale hlavně drahocenný čas.

Vysavač Kobold od Vorwerku je velmi multifunkčním pomocníkem v domácnosti a má mnoho různých šikovných nástavců, které vám usnadní úklid. Největší novinkou je nástavec, který vám pomůže uklidit nepořádek na všech pevných podlahách, od lina až po parkety. Nástavec má výkonný vysavač, který odstraní špínu z podlahy a to jak vpředu, tak v zadní části hlavice a v prostoru mezi tím je nástavec na mikroutěrku, který vytírá.

Mikroutěrek je několik druhů, každá speciálně pro ten správných povrch podlahy. Stejně tak se liší i mycí přípravky. Do snadno vyjímatelné nádobky se naředí mycí přípravek s vodou a pak už si jen speciálním tlačítkem regulujete množství tekutiny, která namáčí mikroutěrku. Ta je z velmi odolného materiálu, který se dá jednoduše vyprat v pračce.

Vyzkoušeli jsme hned několik druhů špíny, abychom vyzkoušeli, jak účinný je vysavač v reálných podmínkách. Popral se, se všemi našimi nástrahami dokonale! Prokázal jak skvělé savé schopnosti, tak účinnost funkce vytírání. Podívejte se na video, které jsme pro vás natočili a přesvědčte se sami.

Video se připravuje ...