Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Než se pustíte do vybavování interiéru, nechte si udělat 3D grafický návrh

18. února 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Přesný 3D grafický návrh nového obývacího pokoje, pracovny, dětského pokojíčku nebo ložnice výrazně ušetří čas při plánování a rozhodování. Pokud řešíte přestavbu místnosti, vybavení nového pokoje nebo přemýšlíte o výměně starého nábytku za nový, grafický návrh sestavený zdarma specialisty z firmy Montero vám dodá jasnou představu, jak bude pokoj reálně vypadat.

Stačí pouze dodat přesné rozměry místnosti, na nákres vyznačit okna, dveře, umístění radiátorů. Pro upřesnění je vhodné interiér ještě vyfotit. „Pro vyhotovení návrhu potřebujeme vědět, k jakým účelům bude pokoj sloužit a kolik lidí bude prostor obývat. Důležitá je psychologie interiéru a ta se odvíjí právě od jeho užívání. Jinak uspořádáme domácí pracovnu, zcela jiným způsobem dětský pokoj,“ vysvětluje architekt firmy Montero Jan Čermák a dodává, že k přesnému návrhu pomůže také představa majitelů o typu nábytku.

Zkušenost s 3D grafickým návrhem má Eva Fruhwirtová, která vybavovala domácí pracovnu. „Měla jsem letmou představu o uspořádání nábytku, dokonce jsem si připravila náčrtek toho, jak by pracovna měla vypadat. Ale stále jsem si ji neuměla přesně představit. Díky 3D návrhu a konzultaci s architektem firmy Montero jsme vyladili pracovnu do posledního detailu.“

Dětské pokoje Donald
Autor: Montero

Služba 3D grafického návrhu je u výrobce českého nábytku Montero zcela zdarma. Podklady pro návrh, tedy náčrtek s rozměry a fotografii interiéru, je možné poslat e-mailem nebo předat osobně ve výrobně v Krucemburku či v prodejně v Průhonicích – Čestlicích v Praze. Osobní předání je výhodnější, lze při něm lépe upřesnit zadání a představy o vybavení interiéru. Do tří dnů je připraven 3D návrh včetně variantního řešení a součástí je i kalkulace ceny nábytku. Nemusíte řešit ani otázku, kdo vám nábytek doveze. I to zajistí pracovníci firmy, doprava je po celé České republice zdarma.

A zbývá už jen těšení se na krásně a nově vybavený pokoj.

Video se připravuje ...