Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Arnold Schwarzenegger do důchodu neodchází! V plánu má hned několik akčních filmů

Arnold Schwarzenegger
13. září 2019 | 06:00

Nejlépe placený herec Hollywoodu, který pochází z Rakouska, oslavil v létě 72. narozeniny. Nikdo by se tedy nedivil, že už by se ve svém věku chtěl věnovat poklidnějším záležitostem. Určitě by vás tedy nenapadlo, že příští rok ho uvidíte v několika akčních filmech. Jaké role ztvární?

Pamatujeme si ho v praštěných komediích jako třeba Policajt ze školky nebo Junior, ale také jako ničím neohroženého Terminátora, jehož roli opět ztvární v letošním snímku Terminátor: Temný osud. Jeho účast si doslova vynutil producent James Cameron, který řekl, že bez něho nechce mít s filmem nic společného. Arnold zde ztvární zápornou roli a určitě je se na co těšit.

V plánu má ale hned další čtyři filmy, kde bude hrát hlavní role. Jedná se o dobrodružný film Tajná pečeť draka, Kung Fury, Legenda o Conanovi, ke kterému se také po letech vrací, a nesmíme zapomenout ani na komedii Trojčata, kde bude hrát po boku Eddieho Murphyho. Už se těšíte do kina?

Pokud tohohle herce máte v oblibě stejně jako my, určitě se vyplatí vědět o jeho životě něco víc. A to není vůbec těžké, víte, že má vlastní biografii? Stejně jako knihu si určitě užijete (někdo možná i více) audioknihu, kterou namluvil herec Luboš Ondráček. Před nákupem si můžete pustit ukázku.

Audioknihu o jeho životě koupíte ZDE >>>

Kniha vás zavede nejen do jeho světa filmu, ale také politiky a kulturistiky. Arnold Schwarzenegger zde zcela otevřeně hovoří i o osobních záležitostech jako například užívání testosteronů, problémech v manželství či praktikách Hollywoodu. 

Autor: red