Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Potkat Simonu Krainovou se vyplatilo. Díky její radě mám za 2 hodiny pryč 5 cm v pase a 7 kg váhy

6. dubna 2017 | 00:00

Simona Krainová (44) je krásná žena a ani věk jí na kráse neubírá. Není divu, že jí často o radu, jak na to žádají i kamarádky. A kdyby si otevřela poradnu, měla by plno od prvního dne. Proto je i patronkou proměn kliniky estetické medicíny. 

A právě další ze spokojených žen, které se takto díky proměnám se Simonou potkaly je i paní Juliana (41) z Orlové. „Vejít se do starých džín byl můj sen, ale po čtyřicítce se mi to už nedařilo. Taková ta ženská problémová místa to už nedovolovala. Proto jsem zkusila proměnu,“ popsala Juliana svoji motivaci zkusit štěstí u specialistů na tvarování postavy z Kliniky Yes Visage v jejich proměnách. 

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

„Co se hromadění tuku týče, jsou boky, břicho a záda nejčastějšími problematickými partiemi u žen, často odolávají i cvičení. Pro paní Julianu jsem zvolil laserovou liposukci SlimLipo, která je nejmodernější a nejšetrnější liposukcí současné estetické medicíny,“ vysvětluje MUDr. Issam Al Awa. Více o této liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Laserová liposukce SlimLipo minimalizuje tvorbu modřin a otoků, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování. Při zákroku u jednotlivých partií není vůbec nutná celková anestezie a prakticky již druhý den se lze vrátit do běžného života. Při celkové anestezii lze provést i více partií najednou, klient v takovém případě zůstává na klinice pouze do druhého dne. Tak jako tak, u této liposukce tedy není potřeba žádných extra dovolených. 

A to není vše. Toto hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem – tuky mizí a laser zároveň vypíná a zpevňuje pokožku, která tak po zákroku snadno přilne zpět k tělu a odpadá riziko vzniku nerovností či kožních převisů. To potvrzuje i doktor Al Awa: „Ano, laser je to, co činí tuto liposukci výjimečnou a řadí ji mezi nejpopulárnější zákroky současnosti. Navíc díky přesnosti laseru lze kromě klasických partií řešit i povislé paže, kolena nebo podbradek a dvojitou bradu.“ Více o liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

„Díky SlimLipo se mi obvod pasu zúžil o 5 centimetrů a mám dole 7 kilo. Měla jsem z toho takovou radost, že jsem změnila image celkově, spolu s tím špíčkem jsem třeba shodila i vlasy. Jsem teď úplně nový člověk. A hodlám si to udržet,“ prozradila v rozhovoru Simoně spokojená Juliana. 

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Spokojenost s laserovou liposukcí SlimLipo na radu Simony potvrzují také její setra Yvonna nebo třeba herečka Alice Bendová. A co sama Simona? Přiznávám, že i já se po dětech musím tělu věnovat více a liposukci mám v záloze,“ prozrazuje s tajemným smíchem Simona. Je otázkou, zda se o tom dozvíme či nikoliv.

Celý příběh paní Juliany můžete vidět také ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Klinika Yes Visage a.s.

Tip: Hubená postava zdarma

Nejvíc úspěšně provedených zákroků laserové liposukce SlimLipo je provedeno právě na pobočkách Kliniky Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Klinika nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci zdarma a možnost splátek bez navýšení. Pokud však i vy toužíte po změně jako paníJuliana, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba facelift či botox, můžete také soutěžit o proměnu zdarma s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou či Ivu Kubelkovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Více na www.yesvisage.cz.

Autor: Klinika Yes Visage a.s.