Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Špinavé tajemství hvězd: Orlando Bloom se nesprchuje, Cameron Diaz nesplachuje

5. května 2015 | 11:07

Cameron Diaz nebo Sharon Osbourne se přiznaly, že když jdou "na malou", nesplachují.  Jsou to špindíry, nebo za tím stojí něco víc? Hvězdy tvrdí, že tím přispívají k ochraně přírody, oblast Los Angeles totiž trpí obrovským suchem. 

 

Nejde o chabý pokus celebrit, jak si získat pozornost, Kalifornie se totiž potýká s největším suchem za posledních šedesát let. Šetřit vodou se tudíž musí, a tak se tohoto luxusu dokázala vzdát i taková celebrita, jako je Kim Kardashian.

Prohlašuje, že nyní si hlavu myje jen jednou týdně, a i to se jí zdá až až vzhledem k situaci. Pozadu nezůstává ani Orlando Bloom, který si odmítá prát prádlo víckrát než jednou týdně, a dokonce omezil i sprchování. Další hvězdy, jako zmíněná Cameron Diaz, se přiznaly k tomu, že když jdou "na malou", WC nesplachují. 

Orlando Bloom si nenechal líbit poznámky od mladého zpěváka
Autor: profimedia.cz

Nic jiného jim totiž nezbývá. Situace je tak vážná, že na začátku dubna guvernér nařídil omezení spotřeby vody o 25 procent, a je to vůbec poprvé v historii, kdy se k takovému celoplošnému šetření přistoupilo. Kalifornii sužují velká sucha už čtvrtý rok za sebou a vyhlídky na další měsíce nejsou vůbec příznivé.

Autor: red