Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nechutné! Nový trend velí: Podpaží si neholte, ale obarvěte!

12. prosince 2014 | 10:55

Neholit si nohy, podpaží i klín se v posledních letech stává velmi trendy záležitostí. "Boji za přirozenost" propadlo i několik známých celebrit, mezi nimi i Madonna, Julia Roberts nebo Gwyneth Paltrow, a nikdo se tak nad chlupatými nožkami nebo podpažím už nepohoršuje. Teď se ale objevila nová móda – dlouhé chlupy v podpaží si obarvit na růžovou, zelenou nebo modrou barvu.

Mít barevné podpaží je zkrátka hit! Na YouTube, Instagramu i nejrůznějších webech naleznete spoustu fotek, videí a návodů, jak si obarvit podpaží. Krok za krokem.

Internetem tak proběhl článek americké kadeřnice, podnikatelky a bloggerky Roxie Hunt, která v něm odvážně ukazuje své tyrkysové podpaží a popisuje přesný návod, jak docílit toho, aby i se i chlupy ve vašem podpaží mohly chlubit podobnou barvou.

Americká kadeřnice a bloggerka Roxie Hunt je jednou z žen, které si zamilovaly trend barvení chlupů v podpaží
Autor: http://offbeathome.com

Co je pro někoho znak ženské svobody nebo módní doplněk, může být pro druhého příliš extravagantní, nebo dokonce nechutné. Přesto – máme svobodu a každý ať se svými chlupy naloží tak, jak uzná za vhodné, a současně si o tom každý může myslet, co chce.

Souhlasíme s dámami, které tomuto trendu propadly, že rozhodnutí holit, či neholit je na každé ženě a že společenský tlak, podle kterého by ochlupení mělo být nechutné, se nám také nelíbí.

Paradoxní ale je, že ženy, které říkají, že si nechtějí dráždit kůži v podpaží ostrými žiletkami, nebo dokonce voskem, si na ni bez otálení nanesou odbarvovač obsahující velmi agresivní peroxid, který vám může na citlivé kůži v podpaží způsobit nejen ošklivou alergickou reakci, ale i popáleniny. Což je něco, co bychom vám rozhodně nedoporučovaly vyzkoušet.

Autor: Brigita Zemen