Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zázračné diety a cvičení slavných maminek. Proto vypadají tak skvěle!

  • Celebrity vědí, co musí dělat, aby si udržely sexy postavu. Berte to jako inspiraci.
    11. února 2015 | 06:00

    Těhotenská kila navíc jsou strašákem, který děsí každou ženu. Přitom existují takové, kterých jako by se tahle problematika vůbec netýkala. Rovnou s porodem zmizí i jejich přebytečná kila. Někdy nad tím až zůstává rozum stát – jako by pro ně biologické zákony neplatily. Přinášíme výběr slavných maminek a jejich tajemství, díky nimž se drží ve skvělé kondici a vypadají perfektně.

  • Kate Middleton


    Přestože se provdala za prince, tak je to pořád jenom člověk a trápí ji úplně stejné problémy jako každou jinou ženu. Během prvního těhotenství měla problémy s ranními nevolnostmi, a to až tak závažnými, že musela být hospitalizována. Poporodní kila ale shodila raz dva. Kate je oddaná cvičení a zdravé stravě. Spolu se sestrou Pippou jsou obě vyznavačkami nízkosacharidové diety, jedí hodně zeleniny a libového masa a ryb. Obě rády cvičí venku, milují běh, jogging nebo kolo.
    Autor: profimedia.cz

  • Alicia Keys


    Zpěvačka bude již podruhé matkou. Je o ní známo, že miluje jogging a především nedá dopustit na svého osobního trenéra, který dohlíží na to, aby správně pracovala přesně na těch partiích, které potřebují pozornost. Do médií také přiznala, že je vegetariánka a její strava se skládá především ze spousty zeleniny a rýže. Je zároveň velkou fanynkou odšťavňování a tvrdí, že zdravým džusům vděčí za zářivou pokožku.
    Autor: Profimedia.cz

  • Beyoncé Knowles


    Bohyně, kterou miluje celý svět. A to nejen muži, ale i ženy, protože je jejich vzorem. Nádherná postava, která má křivky a tvary, žádná vychrtlina. Popová princezna je ovšem známá tím, že podniká harakiri mezi dietami. Propadla třeba takzvané čisticí dietě, při níž deset dní pijete pouze citronovou vodu. Doktoři s podobnými typy diet nesouhlasí, ale na krásce, jejíž tělo obdivuje celý svět, to zatím nezanechává následky.
    Autor: isifa.com

  • Gwyneth Paltrow


    Dvojnásobná maminka byla vyhlášena magazínem People nejkrásnější žijící ženou planety. Herečka přiznala, že miluje jídlo, což musí kompenzovat každodenní tvrdou cvičební rutinou. Také má svou osobní trenérku a tvrdí, že jí v devadesáti procentech zdravě, takže si čas od času může dovolit zahřešit a dát si francouzskou bílou bagetku a skleničku vína.
    Autor: profimedia.cz

  • Heidi Klum


    Fenomén, který vyráží dech. Krásná modelka a jedna z nejznámějších andělských modelek Victoria’s Secret porodila čtyři děti a její tělo je stále nádherné. Heidi již mnohokrát přiznala, že postavu nemá zadarmo, a čím je starší, tím těžší je si ji udržet. Ráda běhá a chodí posilovat s kamarády. Také tvrdí, že se snaží se svými dětmi vymýšlet pokud možno co nejaktivnější hry, aby nezahálela ani v čase, který věnuje potomkům.
    Autor: Profimedia.cz

  • Gisele Bündchen


    Modelka má dvě děti s americkým fotbalistou Tomem Bradym a často dává na Instagram fotky ukazující, jak cvičí jógu nebo leze po horách. V médiích se rovněž zmínila, že jelikož její manžel vůbec nepije alkohol, vyhýbá se mu také. Ve své stravě se snaží vynechávat červené maso, ale dvakrát do měsíce mu neodolá. Přiznala také, že si občas dá kousek čokolády nebo zmrzlinu.
    Autor: Foto archiv Blesku

  • Sandra Bullock


    Padesátiletá maminka adoptivního chlapečka Louise Sandra Bullock vypadá tak o deset let mladší. Stejně jako mnoho dalších hvězd vyznává dietu s nízkým obsahem cukrů – přestože její sestra je vyhlášená pekařka. Herečka má ráda výkonnostní sporty jako box, kruhové tréninky nebo spinning a běhání. Tvrdí, že cvičení je pro herečky snazší, protože je pohání touha vypadat dobře na filmovém plátně.
    Autor: ČTK

  • Jennifer Lopez


    Maminka šestiletých dvojčat je pyšná na svou figuru. Pravidelně cvičí hodinu denně. Třicet minut věnuje kardio cvičení a třicet minut posilování. V médiích se nechala slyšet, že chce přesvědčit svět, že po čtyřicítce život ženy nekončí a že stále může vypadat sexy.
    Autor: EPA

Diskuse ke článku
.