Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

První narozeninové foto zveřejněno! Prince George slaví 1. rok

20. července 2014 | 11:50

V úterý 22.7. oslaví malý prince George své první narozeniny a celá Británie je v toužebném očekávání. Není divu, že první snímek, který královská rodina při této příležitosti zveřejnila, zakrátko obletí celý svět. A přinášíme vám ho i my!

U příležitosti prvních narozenin malého prince George přišla britská královská rodina s informací, že uveřejní 3 nové snímky, exkluzivně u příležitosti této velké události.

Všechny tři snímky byly pořízeny na začátku července, v den návštěvy královského páru - Williama a Kate v Natural History Muesum v Londýně, kterého se Kate stala patronkou letos v Dubnu.

Prvním z nich, který vám přinášíme i my, je vůbec první portrét malého George, na kterém je budoucí panovník Británie úplně sám. Další dva pak královská rodina zveřejní v úterý - v den Georgeových narozenin.

Pokochejte se i vy pohledem na malého George, který si je ve svých prvních krůčcích již suverénně jistý. Ostatně i jeho otec, princ William, se smíchem podotkl, že žádné dveře ani zásuvky už před malým princátkem nejsou v bezpečí.

První samostatný portrét prince George u příležitosti jeho prvních narozenin.
Autor: profimedia.cz

Autor: brig