Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

6 věcí, které jsme se dozvěděli o princi Georgovi!

  • George je od svého narození nejsledovanějším dítětem světa. Během královské návštěvy Austrálie a Nového Zélandu se zájem o něj ještě mnohem zvýšil.
    29. dubna 2014 | 06:00

    Díky několikadenní cestě do Austrálie a na Nový Zéland jsme se o královské rodině dozvěděli spoustu věcí. Viděli jsme úchvatné oblečení vévodkyně Kate, smysl pro humor prince Williama i spoustu grimas malého prince George. Ale o nejmladším následníkovi trůnu jsme se toho dozvěděli ještě mnohem více!

  • Posedlost plyšákem

    Malý princ George má díky několikadenní návštěvě Austrálie novou nejoblíbenější hračku. Vyvoleným se stal velký plyšový vombat. Jedná se o zvířátko podobné koale, které žije především v jižní Austrálii. S novým "kousátkem" si princ George odvezl také knihu o vombatech, ze které mu maminka Kate předčítá.

    Konečně zábava
    Autor: Profimedia.cz, Reuters, EPA
  • Princ William se staral

    V jednom z rozhovorů prozradil princ William, že po dobu celé návštěvy Austrálie i Nového Zélandu ukládal malého George ke spánku a krmil ho před spaním z lahvičky. Chtěl totiž, aby si jeho choť alespoň na chvilku odpočinula a chůva měla trochu času sama pro sebe.

    Tátovi se to směje, ale co já?
    Autor: Profimedia.cz, Reuters, EPA
  • George miluje hluk

    Malý princ George je podle jeho rodičů pořádně hlučný. Před návštěvou místní Zoo se například Kate dokonce obávala, že George svým povykem vyplaší zvířata. Malému princi se ovšem více než zvířátka líbila ukázka hry na tradiční dřevěný nástroj, který vydává opravdu velmi hlasité tóny. V tu chvíli byl ve svém živlu, protože hluk přímo miluje.

    A, fotograf, tak to se budu mračit
    Autor: Profimedia.cz, Reuters, EPA
  • Má rád jídlo

    Hned, jak pyšní rodiče vystoupili se svým synem v náručí z letadla, začalo se po celém světě šuškat, že je malý George obézní dítě. To je rozhodně přehnané, ale na jeho tvářičkách lze vidět, že je opravdu dobře živený. A jeho "zálibu" potvrdila i maminka Kate, která prohlásila, že během každé návštěvy jak v Austrálii, tak na Novém Zélandu, ho nejvíce zajímalo jídlo na slavnostní tabuli.

    Fuuuj do objektivu
    Autor: Profimedia.cz, Reuters, EPA
  • Nemá rád dlouhé lety

    Princ George se na většině fotek usmívá nebo roztomile šklebí, umí se ovšem i pořádně rozzuřit. Nejvíc ho dokážou naštvat dlouhé cesty letadlem a autem. To ovšem není projev královských manýr, nýbrž chování každého malého dítěte, které je nuceno delší dobu zůstat na jednom místě.

    Teď vám ukážu, jaký jsem křikloun
    Autor: Profimedia.cz, Reuters, EPA
  • George je velmi vyspělé dítě

    Královská chůva se nechala slyšet, že malý princ George je na svůj věk nesmírně pokročilý. Prý se během návštěvy Austrálie a Nového Zélandu snažil několikrát chodit, a to je mu teprve devět měsíců.

    Rozkošný princ George byl z dalekého výletu vyjukaný.
    Autor: profimedia.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.