Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lady Gaga zešílela: Zbavuje se vrásek izolepou!

15. dubna 2014 | 10:00

Zpěvačka Lady Gaga je považována za kontroverzní a to jak výběrem oblečení, tak i na jevišti během koncertů. Nyní zpěvačka dokazuje, že je ještě mnohem extravagantnější, než jsme si mysleli. Obličej si totiž natahuje lepící páskou, aby se zbavila vrásek.

Za perfektně vyhlazenou pleť některých slavných žen mohou šikovné ruce plastických chirurgů. Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga vymyslela nový způsob, jak vypadat mladě a svěže. Obličej si natahuje pomocí lepící pásky, kterou schovává pod parukou.

Kosmetický převrat?

Lepení pásky patří do zpěvaččina každodenního rituálu. Ráno vstane, umyje si obličej, nasadí ochrannou čepici pod paruku a poté tvaruje svůj obličej dle libosti. Někdy si oči zúží, jindy zvětší a pokaždé co nejvíce natáhne obličejovou kůži, aby se zbavila vrásek. Pak už jen nasadí paruku a je to.

Zdravotní rizika

Podle odborníků je ovšem lepení pásky poměrně nebezpečné, protože omezením běhu krve se do pokožky dostává méně živin a to způsobuje nadměrnou tvorbu kolagenu. Z dlouhodobého hlediska tato "zkrášlovací" procedura vrásky a stárnutí pleti naopak urychluje.