Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejbohatší celebrity pod 30 let! Vede Lady Gaga!

  • Dvě zpěvačky a jeden zpěvák obsadili první tři místa v žebříčku nejlépe placených celebrit mladších 30 let.
    27. listopadu 2013 | 13:50

    Podívejte se společně s námi na nejlépe placené celebrity, kterým ještě nebylo třicet let. Většinu žebříčku zaplnily ženy a více jak polovinu obsadily zpěvačky.

  • Lady Gaga (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Světoznámá zpěvačka svou kontroverzností oslovila popové nadšence po celém světě. Pravidelně se její singly drží na prvních příčkách mezinárodních hitparád, proto není divu, že se za uplynulý rok stala nejbohatší celebritou mladší 30 let. Na své konto si připsala 80 milionů dolarů.
  • Justin Bieber (19)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladý zpěvák svým nevinným pohledem dostal do kolen miliony dívek a stal se nejlépe placeným mužem pod třicet let. Za uplynulý rok si vyzpíval 58 milionů dolarů.
  • Taylor Swift (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Bronzovou příčku obsadila country zpěvačka Taylor Swift, která minulý týden získala na prestižním udílení American Music Awards hned čtyři ceny. Za rok si tahle křehká kráska vydělala 53 milionů dolarů.
  • Rihanna (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Barbadoská zpěvačka se za poslední rok trochu utrhla ze řetězu, ale o své fanoušky rozhodně nepřišla. Naopak! Image polonahé dračice ji vynesla 43 milionů dolarů.
  • Katy Perry (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásná zpěvačka Katy Perry tento rok opět bodovala. Fanoušci zkrátka milují její chytlavé singly, výrazný make-up, bláznivé kostýmy a barevné vlasy. Letos si přišla na úctyhodných 39 milionů dolarů.
  • Adele (25)

    ...
    Autor: Reuters
    Jedna z nejoblíbenější zpěvaček současnosti, která získala dokonce Oscara, se umístila na 6. místě. Za rok si vydělala 30 milionů dolarů, přestože porodila a starala se o svého synka.
  • Jennifer Lawrence (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Prvních šest míst obsadili zpěváci. Sedmou v pořadí nejlépe placených celebrit mladších 30 let se stala herečka Jennifer Lawrence. Za uplynulý rok jsme ji mohly vidět ve filmech Hunger Games nebo Terapie láskou. Úspěšný rok jí vynesl 26 milionů dolarů.
  • Kristen Stewart (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka se nejvíce proslavila rolí v upíří trilogii Stmívání. Letos si ještě zahrála po boku Charlize Theron ve filmu Sněhurka a lovec. Oba filmy jí letos vydělaly 22 milionů dolarů.
  • Taylor Lautner (21)

    ...
    Autor: ČTK
    Nejmladší z nejbohatší devítky zpěváku a herců vděčí za svou slávu také filmům Stmívání. Na své konto si za rok připsal o něco méně, než jeho herecká kolegyně Kirsten, ale zaokrouhleně také 22 milionů dolarů.

Diskuse ke článku
.