Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavná strašidla: Nejhorší modely roku 2013!

  • Tyhle slavné ženy nás pobavily svými modely.
    3. ledna 2014 | 07:00

    Celebrity nás bavily celý minulý rok. Zpěváci nahrávali nové songy, herci točili nové filmy a pak jsou tu tací, kteří nás pobavili i svým nepovedeným modelem. Vybrali jsme pro vás šest celebrit napříč českým i světovým showbyznysem, které ze sebe udělali strašidla.

  • Kim Kardashian (33)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Slavná "baculka" se před, během ani po těhotenství nebála nosit odhalené modely, které upozorňují na její poněkud vyvinutější věstonické křivky. Na její těsné modely si už svět zvykl, ale tohle bylo příliš. Kim pár týdnů po porodu vměstnala své neforemné "šestky" do síťového topu a "macatý" zadek a stehna obalila úzkou sukní z velmi tenké látky. Tenhle model prostě odhalil příliš.
  • Jitka Válková (22)

    ...
    Autor: hermina
    Krásná Jitka získala před třemi roky titul České Miss, ale jejím posláním byl zpěv. Kariéru modelky tedy pověsila na hřebík a vlétla do hudebního průmyslu jako neřízená střela. Jitka se vzhlédla v outfitech kombinujících prvky punku a sexy módní kousky. Bohužel jsou její modely většinou absolutně mimo mísu. Jitka tentokrát ukázala příliš holého těla a zkombinovala až moc ozdobných prvků.
  • Miley Cyrus (21)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Miley rozhodně neprožila módní rok, proto vybrat z jejich příšerných modelů ten nejpříšernější byla opravdu fuška. Ne nadarmo vede žebříček nejhůře oblékaných celebrit světa. Jako vrchol nevkusu jsme vybrali "rybářský" model s kožešinovými rukávy. Všichni si oddechli, když zjistili, že Miley sebrala poslední zbytky soudnosti a alespoň zakryla nejintimnější partie.
  • Marta Ondráčková (30)

    ...
    Autor: hermina
    Oblíbená moderátorka se může pochlubit perfektní postavou, kterou jí kde kdo závidí. Ovšem na této fotografii se pochlubila poměrně okatě a nevkusně. Noblesu a eleganci vystřídala lacinost. Tohle se Martě opravdu nepovedlo.
  • Lady Gaga (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Po šatníku zpěvačky Lady Gaga zřejmě žádná žena netouží. O "nositelný" model u ní opravdu nezakopnete. Převlek za kníratého džentlmena nás opravdu dostal. Kombinace antisexuální muže s uzounkým knírkem a lehké děvy s provokativními podvazky  - to snad může napadnout jen tuhle kontroverzní zpěvačku.
  • Lindsay Lohan (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Věčná návštěvnice léčebných zařízení taky není, co se týče módy, úplnou jedničkou (ani dvojkou). Když si vyrazila na oslavu vlastních narozenin pouze v saténové halence, vystavila "sýrové" nožky a všem ukázala, že spodní prádlo nepotřebuje, byla jasnou kandidátkou do síně strašidel roku 2013.
  • Anife Vyskočilová (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ohnivá Anife Vyskočilová si vyrazila na vánoční večírek v prapodivných šatech, které by neslušely ani andílkovi Victoria´s Secret. Jestli to měla být recese, klobouk dolů za odvahu. Ale pokud tenhle model oblékla s vážným úmyslem být sexy a svůdná, tak se to opravdu nepovedlo.

Diskuse ke článku
.