Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jane Seymour a Jacqueline Bisset nechtějí vypadat jako masky: Bojují proti botoxu

27. února 2014 | 16:00

Je málo stárnoucích hereček, které by se rozhodly stárnout přirozeně a nestydět za to, jak příroda pracuje s jejich obličejem. Jane Seymour (63) a Jacqueline Bisset (69) se rozhodly smířit se s vráskami a dál nepodporovat zákroky plastické chirurgie.

Třiašedesátiletá Doktorka Quinová Jane Seymour sice přiznala, že si již dávno nechala upravit prsa, která po porodu čtyř dětí nevypadala nejlépe a také povislá víčka, ale od botoxu se drží dál „Kdysi jsem se rozhodla, že budu stárnout s grácií a díky tomu mám nyní svou vlastní tvář,“ říká herečka a pokračuje tím, že chtěla, aby se všechny její svaly mohly hýbat a ona mohla hrát. „Držím se dál od botoxu a všech těchto věcí, musím přeci mít nějaké vrásky,“ říká herečka, která jednou botox vyzkoušela a už nikdy by do něj nešla.

Jane Seymour a Jacqueline Bisset
Autor: Profimedia.cz
Její herecká kolegyně, devětašedesátiletá Jacqueline Bisset během americké televizní Today Show, přitakávala. „Člověk si na sebe musí zvyknout a sám čelit svým vráskám. Na světě existují lidé, kteří mě milují proto, jaká jsem. Trvalo mi celý život, než jsem to pochopila,“ říká herečka, která podle svých slov nikdy nepodstoupila žádnou zkrášlující operaci. „Nemyslím si, že bych pak vypadala mladší, myslím, že bych prostě vypadala jinak."