Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Mrcha z Melrose Place: Proboha, co se jí stalo s obličejem?

4. února 2014 | 09:00

Stejná postava bez chybičky, nezměněný účes, i ten samý úsměv. Z dálky vypadá herečka Heather Locklear (52) pořád jako ta nádherná seriálová mrcha. Při pohledu do obličeje je však znát, že i ona podlehla "kouzlu" botoxu.

Dvaapadesátiletá herečka odjakživa zapírala, že by podstoupila jakýkoliv kosmetický zákrok či plastickou operaci. Tvrdila, že její jedinou zbraní proti stárnutí je to, že z jídelníčku vynechává cukry a karbohydráty.

A vážně vypadala pořád skvěle. Když se například loni na jaře objevila na premiéře filmu Scary Movie 5 po boku své dcery Avy, působily spíš jako sestry, než matka s dospívající dcerou.

"Hlídám si velikost porcí a snažím se žít zdravě tak na 80 procent. Neodpírám si karbohydráty ani sladkosti. Dělám ale všechno pro to, aby to bylo v rozumné míře," svěřila se představitelka Amandy v jednom z rozhovorů pro magazín Parade.

I když je Heather stále štíhlá jako zamlada, její tvář bez make-upu děsí.
Autor: profimedia.cz

Teď to však vypadá, že i ona podlehla touze nikdy nezestárnout. Zastavit čas a zůstat už navždy "mladá a krásná". Její tvář je sice hladká a bez viditelných vrásek, zároveň ale postrádá jakoukoliv schopnost mimiky. I Heather si zřejmě nedávno dopřála pár botulotoxinových injekcí.

Herečka nikdy neměla v osobním životě příliš velké štěstí. Možná i proto, že měla velkou slabost pro hudebníky. Její první manželství s heavy metalovým bubeníkem Tomy Leeam skončilo v roce 1994 rozvodem. Z druhého manželství s kytaristou Jon Bon Jovi Richiem Samborou, vzešla právě krásná Ava. A nevyšel jí ani vztah s kolegou ze seriálu Jackem Wagnerem. Zasnoubení s ním nakonec totiž sama v listopadu 2011 zrušila.

O necelé dva měsíce později, v pátek 13. ledna, se pokusila o sebevraždu. Předávkovala se léky, které hojně zapila alkoholem. Nebylo to však poprvé, co musela být Heather převezena do nemocnice. Předávkovala se již v roce 2008 a od té doby řešila i problémy s alkoholem. Na vině byl zřejmě právě nevydařený osobní život.

Heather a její dcera Ava vypadají jako sestry.
Autor: profimedia.cz