Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z Batmana je slizký tlusťoch s přehazovačkou!

Batman se změnil k nepoznání
14. ledna 2014 | 12:30

Z neodolatelného a super vyrýsovaného představitele bojovníka za práva slabších, Batmana, se stal oplzlý tlusťoch s přehazovačkou!


Herec Christan Bale je známý tím, že se dokáže do role ve filmu vžít a to se vším všudy. Když byl vybrán do role Batmana, kterého ztvárnil už ve třech filmech, jeho tělo bylo vyrýsováno tak, aby se těsně vměstnal do svého upnutého kostýmu. Mezi dámskými příznivkyněmi tohoto oživlého komiksového hrdiny panuje názor, že právě Christian, je nejvíc sexy hercem, který kdy pojal jeho identitu.

Kdo je tento slavný hollywoodský herec s přehazovačkou?
Autor: profimedia.cz
Nahoře má skoro dvacet kilo!
Ovšem nyní dostal novou roli ve filmu Špinavý trik, kvůli kterému přibral téměř dvacet kilo! Takže se stalo, že mu narostlo pekelné panděro a ještě ke všemu vyfasoval do role přehazovačku! Ze sexy samečka je tak nechutný tlusťoch. Jak podotkla jeho herecká partnerka Jennifer Lawrence, těšila se na to, že konečně bude mít možnost líbat se s Christianem a on je teď „fatman“ a ne Batman!

Není to lehké být hercem, například v roce 2006 pro roli ve filmu Mechanik zhubnul neuvěřitelných třicet kilo a vypadal jako chodící kostlivec!