Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

David Beckham, utrácí za svou dceru Harper milióny!

13. ledna 2014 | 13:00

Je to jasné, potetovaný drsňák David Beckham je celý paf ze své malé dcerky Harper. Sice má tři starší syny, které jistě k smrti miluje, ovšem zase se ukázalo, že na tatínky prostě platí holčičky.

Chlapy nedokážou ženám odolat a to ať už jsou v jakémkoli věku. Především je-li to jejich vlastní dceruška! Pohled na ni muže vždycky rozněžní a naplní ho ochranitelským pocitem. To co by klukovi bez mrknutí oka zakázal, když na něj dcera zamrká očíčky, tak dostane cokoli na světě.

Z malé Harper tak roste princeznička, které její tatínek už teď snáší modré z nebe a zahrnuje ji luxusními dárky, na kterých v žádném případě nešetří. Rodina si nyní v Londýně pořídila nové bydlení a David zařizuje své malé parádnici pokojíček.

Po náročném houpání dostala dvouletá Harper žízeň.
Autor: profimedia.cz

Obří obraz ve tvaru srdce, celý růžový a posetý spoustou drobných motýlků ho třeba vyšel v přepočtu na téměř dvacet miliónů! Je fakt, že právě tahle rodinka se rozhodně nezaobírá s tím, co kolik stojí. Vždyť jejich nový příbytek je vyšel na více než miliardu korun a nepotřebovali k tomu hypotéku!