Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Beckhamovi oblékají bezdomovce: Do jehlových podpatků a luxusních obleků

22. listopadu 2013 | 06:00

Charitativní sbírky oblečení pro potřebné jsou v Británii na denním pořádku. Nyní ale britský Červený kříž dostal opravdu velký dárek - oblečení pro ty, kteří se ocitli bez střechy nad hlavou, totiž nedaroval nikdo jiný, než budoucí Sir a Lady Beckhamovi.

"Britský červený kříž právě v těchto dnech pořádá obrovskou sbírku na pomoc obětem super-tajfunu Haiyan, který otřásá Filipínami. Vyžádal si už tisíce obětí a dalších statisíce lidí nechal bez domova. Proto jsme se s Davidem rozhodli pomoci a vyzýváme všechny britské občany, aby udělali totéž." řekla Victorie pro britský magazín Hello!

Victorie burcuje Anglii

Všechny tyto boty Victoria darovala na charitu
Autor: twitter.com/victoriabeckham
"Jsem si jistá, že každý má v šatníku něco, co už nepotřebuje - šaty, oblek nebo boty, které už na sebe nikdy nevezme. Právě teď je ten vhodný čas se jich zbavit, nacpat do tašky a dát někomu šanci koupit si je a získat tak prostředky tolik potřebné pro aktivitu Červeného kříže. Moc vám děkuji!", vyzvala Brity Victorie.

Sami manželé Beckhamovi do červeného kříže poslali tašek více než dost. Podle všeho to je několik Davidových obleků Dolce&Gabbana, značkové kšiltovky a více než sto párů Victoriiných lodiček na jehlových podpatcích, od známých světových designérů jako Manolo Blahnik, Jimmy Choo nebo Roberto Cavalli.

Luxusní second-hand

Krabice pro červený kříž jsou sbalené a od zítra bude jejich obsah k prodeji
Autor: Red Cross Shop Drop
Všechno darované oblečení, včetně těch od Davida a Victorie se ocitne na ramínkách charitativního obchodu Britského Červeného kříže v londýnské čtvrti Kengsinton už od dnešníhoo rána. Výtěžek z jeho prodeje pak půjde na pomoc filipínským obětem tajfunu Haiyan.

"Jsme neskutečně vděční za podporu, které se nám dostalo od Davida a Victorie Beckhamových.", říká marketingový ředitel Britského Červeného kříže Mark Astarita. "Díky jejich štědrému daru budeme schopni získat dostatek prostředků na humanitární podporu potřebným. Na výstavbu příbytků a zajištění léků, potravin a čisté vody do postižených oblastí."

Autor: brig