Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada Reese Witherspoon: Je to snad zázračné omlazení?

Najdete 5 rozdílů? Možná neuvěříte, že tyhle dvě dělí 23 let.
24. října 2013 | 10:30

Na první pohled by se mohlo zdát, že má oblíbená americká herečka dvojče, nebo klon. V tomto případě se potvrzuje, že jablko nepadá daleko od stromu a Reese se svou dcerou Avou jsou tím nejlepším příkladem.

Oblíbená americká herečka Reese Witherspoon (37) je známá především z filmu Pravá blondýnka, kde sehrála roli naivní Elle Woodsové, která si šla tvrdě za svými sny. V reálném životě si Reese své sny už splnila. Má totiž tři krásné děti a spokojené manželství.

Dvojčata

Jako každá matka je nadmíru spokojená s tím, že její nejstarší dcera Ava (14) je jí nesmírně podobná. Opravdu, tyhle dvě jsou jako vejce vejci. Když si obě blondýnky rozpustí vlasy a nasadí sluneční brýle jsou téměř k nerozeznání.

Soukromý život

Tehdy ještě těhotná Reese s manželem Jimem.
Autor: profimedia.cz

Otcem Avy a mladšího Deacona (8) je herec Ryan Phillipp, za kterého byla Reese provdaná 7 let. Po rozvodu byla delší dobu singl, než se během natáčení filmu Odvlečen zamilovala do svého hereckého kolegy Jaka Gyllenhaala. Krátký románek skončil stejně rychle jako začal.

V roce 2010 se krásná herečka seznámila s hercem Jimem Tothem a o rok později byla svatba. Zanedlouho společně oznámili, že čekají potomka. Minulý rok se jim narodil syn Tennessee.

Pravá blondýnka přímo září štěstím a mládne. Proto není divu, že si ji nejen okolí, ale i blízcí přátelé velmi často pletou se čtrnáctiletou Avou.

Komerční sdělení:

Vadí Vám vrásky a stárnoucí pleť? Vyžehlete je!