Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Konec jedné velké lásky! Orlando a Miranda se rozcházejí!

Šok! Jedno z nejkrásnějších manželství  Hollywoodu se rozpadá.
25. října 2013 | 11:00

Přestože všechno vypadalo jako pohádka, najednou vychází najevo, že slavní manželé Orlando Bloom (36) a Miranda Kerr (30) žijí už pár měsíců odděleně. A rozchod je prý definitivní.

Hvězda velkofilmů Orlando Bloom a krásná modelka Miranda Kerr spolu začali randit v roce 2007 a v červenci 2010 měli svatbu, pouhý měsíc po jejich oficiálním zasnoubení. Společně mají dvouletého syna Flynna.

Modelka Miranda Kerr se svým manželem, hercem Orlando Bloomem
Autor: ČTK, EPA
Jak to ale vypadá, rozpad krásné rodiny už je hotovou věcí. Miranda a Orlando se naposledy objevili bok po boku začátkem října, na premiéře broadwayské inscenace Romea a Julie, ve které hraje Orlando samozřejmě hlavní roli. Včera ale Bloom oficiálně oznámil americkým médiím, že se s Mirandou Kerr rozcházejí.

Jak to tak vypadá, pokud se nestane zázrak, k rozvodu nakonec zřejmě dojde. I přes konec jedné velké lásky se ale Orlando i Miranda nechali slyšet, že se stále milují, podporují a respektují jako rodiče syna Flynna a že nechtějí dopustit, aby se jejich rodina rozbila. Nezbývá, než držet palce, aby jim toto krásné předsevzetí vydrželo.

Autor: brig