Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Úplně nahá Miley Cyrus: Dětská hvězdička ukázala vše!

29. července 2013 | 12:33

Z nenápadné dospívající holčičky, kterou ztvárnila v populárním seriálu Hannah Montana, vyrostla herečka Miley Cyrus (20) v divokou rebelku, která před objektivem fotoaparátu neváhá odhodit i ten poslední kousek oblečení.

Dětská hvězdička se vážně nestydí. Dvacetiletá herečka Miley Cyrus zveřejnila na svém profilu snímek, na kterém je úplně nahá. Hlavu arogantně skloněnou na stranu, rozkrok rádoby cudně zakrývá rukama...

Výjimečně však nejde o další ukázku nespoutaného exhibicionismu. Štíhlé křivky totiž tentokrát odhalila pro dobrou věc. Černobílá fotografie je součástí kampaně proti rakovině kůže.

Poselství v překladu znějící "Chraň si svou kůži a buď in", je mezi lidi šířeno prostřednictvím jednoduchých bílých triček z dílny světoznámého módního návrháře Marca Jacobse.

Nahá pózuje na tričku módního návrháře Marca Jacobse.
Autor: marcjacobs.com

Na provokativní fotku je Miley patřičně hrdá. Hned po uvedení triček do prodeje si ji na Twitteru zvolila jako profilovou. A záhy poté přidala i obrázek zmiňovaného kousku oblečení.

"Nenoste jen tohle tričko. Moc vás prosím, používejte ochranný faktor a chraňte si svou nádhernou pokožku. A tohle poselství šiřte dál," připsala pod něj.

Tričko, které stojí v přepočtu asi 700 korun, si fanoušci mohli od pátku pořídit ve všech devíti buticích Marc Jacobs po celé Americe i v obchodech Marc by Marc Jacobs v New Yorku, Bostonu a Savannah. Evropští příznivci si budou muset ještě pár dní počkat. Do místních butiků trička dorazí v srpnu.