V úterý se missky mohou těšit na francouzskou kuchyni a čtyřchodové menu. Připraví ho Tereza Fajksová, která se pyšní novým titulem Miss Earth 2012.
Po salátu s křepelčím vejcem bude klasická cibulačka, vepřová panenka a ratatrouille a nakonec francouzské palačinky s tvarohem a malinami.
Jak často půvabná dívka z Ivančic vaří? „Když si přítel poručí,“ přiznává Tereza. „Doufám, že se nedívá pan Pohlreich,“ přeje si, když krájí cibuli na svoji cibulačku, při které snad prolila sto litrů slz.
Odblaňování panenky je pro ni prý standardní záležitost, protože prý má tak rozmazleného přítele, že požaduje masíčko bez jediné blanky.Polévku má už nacvičenou, postupně do ní přilévá víno, ratatouille pokrájené „na velikost nehtu“ ale úplně nevyjde. Design jídla je však dokonalý, polévka se povedla, i když stála kuchařku kousek prstu.
Salát s francouzským dresinkem má výrazné česnekové aroma. Jak se panence vydařila panenka? Navzdory tomu, že část holek nemusí vepřové, pochutnaly si.Kdo z děvčat má přísnější cvičitelku a hezčího trenéra? A, jak vypadá zápas sumo v provedení královen krásy? Sledujte VIP Prostřeno na Prima family ve 20 hodin.