Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

ŠOK ve VIP Prostřeno! Co dělala Saskia Burešová na nudapláži?!

12. února 2013 | 06:00

V úterý uvaří někdejší legendární hlasatelka a moderátorka Saskia Burešová a po ní herec Ladislav Županič. Ve čtvrtek pokračují herec Jaroslav Sypal a zpěvák Milan Drobný. První dva kuchaři a hostitelé se narodili ve znamení Lva. Svedou boj na život a na smrt?

Podle horoskopu mají v oblibě francouzskou kuchyni a červené víno, ale to neznamená, že si rádi nedají i dobré domácké jídlo. Jak v úterý dostojí Saskia Burešová a Ladislav Županič lví pověsti; předvedou se s grácií a rozesmějí hosty zábavnou konverzací?

Tři chlapi a Saskia

„Láskyplně to budu vařit dvě hodiny,“ říká trochu ironicky s úsměvem dnešní hrdinka v zástěře.  A co hostitelka na svoji ryze pánskou návštěvu? „Já mám druhý Vánoce,“ říká nadšeně, když spatří ve dveřích Ladislava Županiče, s nímž hrála Ginger a Fred, stejně jako Milana Drobného, kterého zná léta. „Jsem ráda, že mám tři chlapy,“ těší Saskii.

Županič neopomene zmínit Saskiinu příhodu z Itálie. Saskia se rozpovídá, že když byla na dovolené v Itálii, poslední den si ještě musela jít narychlo zaplavat. "Nechali jsme všechno oblečení na pláži a když jsem vylezli z vody, bylo pryč! Byla to totiž nudistická pláž," směje se Saskia.

V úterý uvaří Saskia Burešová
Autor: Archiv TV Prima


Ladislav Županič faux pas s řízky
Herec a dabér Ladislav Županič své hosty pozve do Písku, kde to má rád. Jako hlavní chod zvolil čízky. „Řízek nikdy nezklame,“ uvědomuje si Saskia starou pravdu, ale je to avizované hovězí maso, jak kuchař sliboval? Omyl! Je vepřový!

„Možná ale hovězí tak pečlivě rozklepal, až se z hovězího stalo vepřový,“ utahuje si z kamaráda a jeho faux pas Milan Drobný. „Ta mrkev, to není mrkev, to je losos. A je fakt bezvadnej, chutná jako mrkev,“ pokračuje, až z toho Jaroslavu Sypalovi nebezpečně zaskočí. „Ještě teď mě bolí bránice, jak jsem se smál,“ říká herec malé postavy, který už pomalu ani neví, co jí. Saskia Burešová je ráda, že hovězí „řízek podle Antmana“ omylem nahradil vepřový.

Zábava v podobě projížďky kočárem potěší všechny. A všechny bez rozdílu nadchne dezert. „To byla krásná tečka za dnešním večerem, protože to bylo opravdu dobrý,“ uznale chválí Saskia i pánové zmrzlinový pohár s horkými malinami a se šlehačkou.

Příště uvidíte:
Jak se Jaroslav Sypal a Milan Drobný umí otáčet v kuchyni? To uvidíte ve čtvrtek, 14.2. od 20:15 na Prima Family!

Sestava VIP Prostřeno! Saskia Burešová, herec Ladislav Županič, herec Jaroslav Sypal a zpěvák Milan Drobný.
Autor: Archiv TV Prima

Autor: ema