Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIP Prostřeno! Hezucký krmí Šilhánovou spermatem!

26. února 2013 | 06:00

Ve VIP Prostřeno! Se tento týden představí kolegové a moderátoři Lucie Šilhánová, Patrik Hezucký, Pavel Cejnar a imitátor Petr Jablonský. Sestava jako vypečená, takže o zábavu bude bohatě postaráno!

„Nejsem kuchař a víc než tři chody jsem nevymyslel,“ hned zkraje upozorňuje moderátor Patrik Hezucký, řečený Paťák. První VIP kuchař se netají tím, že moc rád jí: „Já držím diety pořád, jenže co je vám to platný, když jste línej a když vám chutná.“

"Když nemáte ovoce, dejte do toho mrkev, když nemáte mrkev, dejte tam kečup," paroduje Hezucký známého kuchaře Jirku Babicu.

Hezucký chce krmit bezdomovce

„Miluju ostrý, ale ne až takhle extra. Měl jsem zpocený záda. Tohle nemělo pět papriček, tohle mělo devět,“ směje se Pavel Cejnar hlavnímu chodu, který prý dostal skoro infarkt a dozvuky cítil i další den, když byl v oné místnosti. Hostitel si uvědomuje, že mu ujela ruka: „Pár bezdomovců by moje jídlo určitě víc ocenilo, bohužel…“

Patrik Hezucký, Pavel Cejnar a Petr Jablonský si trochu přihnuli!
Autor: Archiv TV Prima

Sobecká Lucie hosty opije

„Já jsem to meníčko udělala tak trochu pro sebe,“ pochutnává si Lucka na svém improvizovaném salátu, stejně jako pánové. Bude mít takový úspěch i druhý předkrm? Na Petra je tuňákový tataráček poněkud kyselý. „Klasický tatarák z hovězího bych asi uvítal víc,“ přizná se na kameru. 

„Líbilo se mi, že jsme začali popíjet hned od začátku a podle toho ten večírek taky vypadal,“ ocenil ovíněnou atmosféru u kolegyně Patrik.

Tajné přísady?!

"Co je dobré na pleť?" Ptá se Lucie Patrika, který si zrovna pochutnává na jejím Tiramisu. "Sperma," nebojí se odpovědi Patrik a Lucie oponuje, že neví, o čem je řeč. "Ochutnej, takhle to chutná, když je to zatuhlejší," krmí moderátor kolegyni, která je v tu chvíli rudá až za ušima.

Autor: ema