Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šinkorová tajila svatbu! Teď ji prozradily prstýnky!

20. února 2013 | 13:00

O vztahu Daniely Šinkorové (40) a jejího přítele (nebo už manžela?) Ladislava Poláka (47) se šušká už hodně dlouho. Herečka nikdy spekulace o svatbě nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Ale teď to vypadá, že se omylem prozradila!

Tento týden vaří herečka Daniela Šinkorová v pořadu VIP Prostřeno! Nejenom, že své hosty nepozvala domů, ale do tenisového centra, ale dokonce se prozradila se svatbou!

Když Daniela mluví na kameru, co plánuje na úterní večeři, s úsměvem říká: "Tady dnes budeme vařit. Je to tenisové centrum mého manžela. Sem chodí shazovat kila."

Šinkorová nazvala Ladislava Poláka, se kterým randí už od roku 2006 svým manželem. Proběhla tedy médii nepovšimnutá svatba?

Snubák i zásnubák!

Další věci, které by manželskému svazku nasvědčovaly, byly taktéž k vidění v úterním dílu, kde herečka hostila Jiřího Berouska, Marcelu Březinovou a Michaelu Kuklovou. Na levé ruce měla Daniela zásnubní prsten, kdežto na levé maskovala snubák pomocí dalšího masivního prstenu.

"Já mu tak říkám, takže to byl jen přeřek," vyjádřila se Šinkorová na otázku deníku Aha!, jak to tedy doopravdy s ní a Polákem je.

Nedokázala ale ani obhájit prstýnky. "Hmm, k tomu jen řeknu, že jsem je dostala od svého partnera."

Soukromí především

Mezi Danieliny bývalé milence patří i herec Radim Fiala, nebo producent Martin Hrdinka. Šinkorová si ale vždy své soukromí přísně střežila. Ze všech vztahů přiznala pouze ten tříletý, který prožila se zpěvákem Romanem Vojtkem.

Autor: Eva Dvořáková