Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gabriela Filippi (42): Ukazovala prsa, teď věří v Boha!

16. ledna 2013 | 15:20

Herečka a moderátorka Gabriela Filippi se kdysi vůbec nestyděla svléknout se před kamerou. Nyní se ale po dlouhé době objevila v televizi a všechny překvapila svým striktním životním stylem a hlubokou vírou v Boha. Jak se z nahotinky stala pobožná žena?

Herečku a matku dvou dětí můžete znát především z filmu Trhala fialky dynamitem, nebo Černí andělé: Červená Karta, kde měla i pár velmi peprných scén!

Pobožná děva

Pak ale jako by se po ní zem slehla a do všeobecného povědomí se dostala tento týden, díky pořadu VIP! Prostřeno. Co se za těch několik let změnilo?

Gabriela se už nikde nesvléká, vychovává dvě děti a je vzornou manželkou. Také si ale našla cestu k Bohu!

Změnily ji děti

Herečka vypadá, jako by se snad vůbec nezměnila. Ovšem transformací prošla obrovskou. Už nic nebere na lehkou váhu tak jako předtím, své soukromí si velmi hlídá, zaměřuje se na zdravý životní styl a duchovno. Jak sama říká, všechny tyto změny přišly hlavně s narozením jejích dětí, které jdou v jejích šlépějích.

Syn Gabriel hraje v italském seriálu a často účinkuje i v reklamách. Dcera Sofie nasadila laťku velmi vysoko. V Ordinaci v růžové zahradě hraje vnučku herci Janu Kanyzovi. Na obrazovkách se občas potkává i se svou matkou Gabrielou.

Díky manželovi je krásná

Manžel Filippi, Pavel Karoch, je sportovní komentátor. Právě jemu prý herečka vděčí za svůj mladistvý vzhled. Hodně se věnuje dětem a Gabriela má díky tomu čas, aby se hodně starala sama o sebe.

Autor: ema