Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kristelová exkluzivně: Poprvé ukázala dceru!

16. prosince 2010 | 13:11

Kateřina Kristelová (31) exkluzivně v Blesku poprvé ukázala světu dceru Claudii. Tu porodila začátkem září. Tatínek, hokejový obránce Martin Tůma (25), je na "své princezny" patřičně hrdý.

Dcera Claudie přišla na svět v podolské porodnici. Vážila 3,2 kilogramy a měřila 52 centimetrů. Porod nebyl úplně jednoduchý. "Rodilo se přirozenou cestou, ale pak se zjistilo, že má holčička omotanou pupeční šňůru kolem hlavy, a tak se muselo přejít k císařskému řezu," prozradila nám moderátorka.

645018:gallery:true:true

V porodnici samozřejmě nechyběl ani tatínek Martin Tůma. I když přímo u porodu nebyl, protože si to Kateřina nepřála. Ale po celou dobu postával přede dveřmi porodního sálu. Obě je mohl obejmout až o několik minut později.

Kateřina je neskonale šťastná. "Každou minutu si s Claudií neskutečně užívám," říká novopečená maminka. Veselé chvilky prožívá i tatínek, zvlášť, když ho prý dcerka nechá vyspat. „Je to super, vůbec nebrečí zbytečně, když má hlad, jen tak si kníkne. Čekal jsem to horší,“ pochvaluje si.

S Kateřinou se teď těší na první Vánoce ve třech, které stráví stejně jako loni u manželčiny babičky. Kromě hráček by Martin rád věnoval Claudii i nějaký ten gól. Problém je, že naposledy v extralize skóroval před třemi lety. „Já nikdy žádný střelec nebyl. Ale bylo by zapotřebí, abych se už trefil,“ usmívá se Tůma...

Autor: Klena, top