Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kristelová: Skončí v ruském zapadákově?

3. listopadu 2009 | 05:00

Moderátorka Kateřina Kristelová (29) se děsí. Její snoubenec, hokejista Martin Tůma (26) míří na dvouleté angažmá do zahraničí.

„Vypadá to na Rusko. Na město, které se jmenuje Zlobin a když otevřete jeho stránky na internetu, vyjede vám hřbitov a cukrovar. Prostě tam lišky dávají dobrou noc a musím říct, že po kožichu z nich netoužím,“ sdělila Blesku Kristelová.


O tom, že bývalý hokejista severočeského Litvínova odjede mimo republiku, už doma mluví dlouho a zakopávají o sbalené tašky. „Martin se radí s agentem, řešily se různé nabídky ze Slovenska a Švýcarska až po to Rusko, na které to vypadá nejvíc. Je finančně nejvýhodnější, ale nadšená z toho nejsem,“ říká Kateřina. Snaží se sice dělat mnohé, aby se stala ideální hokejistovou partnerkou, dokonce se naučila vařit dvě polévky a tři omáčky, ale následovat partnera se jí nechce.

„Každopádně ne do konce roku. Mám smlouvu na Šedesátku na TV Barrandov a spoustu dalších nasmlouvaných kšeftů. Nedokážu si představit, jak mezitím budu létat z Prahy do Zlobinu, navíc s přestupem v Minsku,“ popisovala.

O Zlobinu slyšela zatím jen to nejhorší. „Ti, kdo tam byli, radí jako první koupit na dveře petlici, protože se tam hrozně krade. Navíc už několik let nenarazili v obchodech ani na maso. Není to tak, že by hokejista v Rusku dostal dům s vodotryskem a jeho partnerku vítali na červeném koberci. Kluci mají dril. Jen trénují, hrají a spí. Holky se musí zabavit samy. Chodí na jazykové kurzy, cvičit, když je to možné, tak na kosmetiku nebo nehty. Já bych asi mohla na procházky kolem zlobinského hřbitova. Je to na ukousání nudou,“ doplnila. „Snad, kdybychom měli dítě, bylo by to jiné. Ale chci ještě rok nebo dva počkat,“ uzavřela.

Autor: Saša Šeflová