Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Marta Jandová: Místo mimina štěně!

11. prosince 2010 | 10:19

Marta Jandová (36) touží po miminku. Místo plačícího uzlíčku si ale domů s požehnáním partnera přinesla zatím jen fňukající pětitýdenní štěně. A říká mu Kašpar.

„Je to nalezenec z útulku. Voříšek. Někdo ho vyhodil z okna auta na silnici,“ svěřila Marta, která už dlouho uvažovala o tom, že své fence Katze pořídí kamaráda. „Miminko zatím není, tak mám alespoň čas na výchovu,“ chlubí se zpěvačka.

Když Martě zavolal kamarád z říčanského útulku, že má nalezence, jela se hned podívat. Rozhodnutí prý bylo o to snazší, že nebude konečně rozlítaná po světě a Česko až na výjimky na delší čas neopustí. Dostala hlavní roli v muzikálu Kat Mydlář, která má premiéru 24. února, takže už v Divadle Broadway zkouší a potom bude mít několik představení týdně.

„Nehnu se prostě z domova, a to je důležité. Já pejska beru opravdu hodně vážně a se vší zodpovědností. Je to pro mě nový právoplatný člen rodiny,“ míní Marta.

S přítelem Viktorem Mrázem (42) nový přírůstek do rodiny samozřejmě konzultovala: „Nebyl vůbec proti, a když Kašpara viděl, okamžitě reagoval: „Tak tohle nevypadá, že by to byla nějaká obluda. Je roztomilý a budeme se mít rádi.“ A bylo vyhráno.

Autor: Michaela Remešová, lenak