Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Marta Jandová (35): Chci dítě!

18. ledna 2010 | 07:19

Marta Jandová (35) na pilu v žádném případě netlačí. Miluje sice Viktora Mráze (42), ale nechává událostem volný průchod. „Viktora mám moc ráda a je mi s ním dobře,“ řekla Blesku Marta.

Zároveň odmítla Mrázův rozvod s Mahulenou Bočanovou (42) jakkoliv komentovat. „Nechci zasahovat do rodinných záležitostí,“ trvá na svém Jandová. Jistotu má tedy zatím jen ve fence Katze a v rozhodnutí, že chce na svět přivést potomka.

„Odmalička sním o tom, že budu matkou. Nikdy ale nenastal ten správný okamžik,“ vysvětluje Marta. Německý přítel Saša byl prý první muž, se kterým o miminku zauvažovala vážně. „Říkali jsme si, že na to máme ještě trochu čas. A času jsme měli potom tolik, až jsme se rozešli,“ konstatuje.

Jandová si klade ale otázku: Povede se mi vůbec někdy otěhotnět? „Jsem už ve věku, kdy si říkám, abych to neprošvihla. Anebo se nepominula a nedala jako moje kamarádky přednost kariéře,“ uvažuje Jandová, která ve skrytu duše doufá, že jejího potomka vyřeší Viktor. Před rokem se po 16 letech vrátila do Česka a pronajala si na Vinohradech byt. Právě tam strávila s Viktorem Štědrý den a snila o miminku. Jako tvrdá rockerka si ale vede svou: „Je nám tam s Katze dobře.“

Fenku Parson Russell teriéra má 2 roky a bere ji všude. Na koncerty do Německa, do divadla, jen když nahrává ve studiu, nechává ji u otce Petra Jandy. „Ráda bych velkého psa, ale nejde to, pořád cestuji. Tak jsem si alespoň pořídila loveckého. Sama jsem takový teriér, který jde hlavou proti zdi, vyhovujeme si,“ říká Marta.

Před pár dny se vrátila z Německa, kde s kapelou Die Happy nahrávala novou desku. Teď z ní leje pot. Už 25. února má v Divadle Hybernia jako Evelína premiéru v muzikálu Baron Prášil. „Není to obrovská role, ale hodně tancuju a mluvím. V Moně Lise to bylo víc o zpěvu,“ říká a dodává: „Nelituju, že jsem se přestěhovala natrvalo do Čech. Muzikály mě tu moc baví a doufám, že tu také konečně pořádně prosadím svou kapelu a zakořením se vším všudy…“

Autor: Michaela Remešová
Video se připravuje ...