Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Marta Jandová: Svlékla se u Thajek!

31. července 2010 | 13:13

Zpěvačka Marta Jandová (36) už dostala několik nabídek, aby své bujné poprsí ukázala v pánském magazínu, ale ani částka přesahující půl milionu korun ji nezlomila. Nedávno ale část svého těla odhalila v masážním salonu, jehož se stala tváří.

"Hodně nabídek na reklamy různých produktů jsem už odmítla, ale toto mě zaujalo. Dostala jsem velmi velkorysou nabídku, která se prostě nedala odmítnout," přiznala Blesk.cz zpěvačka.

"Je to nejenom super kšeft, ale hlavně udělám i hodně pro svá bolavá záda," dodala Marta, které ruce thajských masérek dělají náramně dobře.

Pod ruce Thajek jde ráda

"Když jsem v Praze chodím i několikrát týdně. Výhodou je, že salon Golden Kinnaree je jen pár kroků od divadla Hybernia, kde hraji. Takže před představením se tam pravidelně chodím nastěhovat," usmívá se Jandová. "Se zády mám vážně problémy, trpím bolestmi a masáže mi na to vedle sportu, na který teď nemám moc času, hodně pomáhají. V poslední době neustále při práci i na cestách hodně sedím a moje záda to dost odnášejí. Po thajské masáži se cítím jako znovuzrozená, " dodává zpěvačka.

Chystá se do USA

Marta je momentálně pracovně v Německu. Srpen se snaží udělat si volnější a zůstane v Čechách. "To budou moje zatím jediné prázdniny. Na konci srpna odlétám na 3 týdny do USA, kde budeme točit další díly Popstars," prozrazuje. Na konci září vychází její kapele sedmé album a poté ji čekají koncerty. V listopadu budou koncertovat i v Čechách a na Slovensku.

Autor: lara