Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lily Allen: Před měsícem potrat, teď svatba

Fotografie
28. listopadu 2010 | 15:04

Zpěvačka Lily Allen (25) před měsícem přišla o dítě, což ji samozřejmě velmi zasáhlo. Po čtyřech týdnech strádání a smutku se ale přeci jen na její tváři objevil úsměv. S partnerem Samem Cooperem (32) se rozhodli, že se vezmou. A svatba bude co nejdříve!

Britská popová princezna Lily Allen už se moc těšila na miminko. Zvlášť, když v roce 2008 potratila. Tehdy byla už čtyři měsíce těhotná s Edem Simonsem (30). S DJ ze skupiny Chemical Brothers už ale není, teď randí se Samem Cooperem. A s tím se tak moc milují, že se chtějí vzít už začátkem příštího roku, jen co se Lily pořádně uzdraví. Po potratu totiž chytila ještě infekci a musela zůstat déle v nemocnici.

„Lily a Sam se chtěli vzít po narození dítěte, ale nic přesně domluveného nebylo. Teď se rozhodli, že chtějí mít svatbu co nejdříve, protože se úplně šíleně moc milují. Nemohou bez sebe žít,“ svěřil jeden z jejich blízkých přátel.

Alespoň nějaké světlo tedy v brzké době Lily čeká. Od konce října, kdy v šestém měsíci potratila, jí totiž moc do smíchu nebylo. To se ale svatbou se Samem, se kterým se seznámila loni v létě a který je její velkou oporou, určitě změní. Obřad by se měl konat v anglickém Gloucestershire.

Autor: mivr, NBr