Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lily Allen o potratu: Byla to dlouhá bitva

8. března 2011 | 18:45

Britská zpěvačka Lily Allen (25) přišla loňský rok o své nenarozené dítě. V šestém měsíci potratila. Nyní o traumatickém zážitku promluvila v dokumentu pro britský kanál Channel 4.

Zpěvačka, která ztratila své dítě v šestém měsíci, tvrdí, že taková ztráta člověka hodně změní. "Byla to opravdu dlouhá bitva, myslím si, že takové věci člověka mění."

Mladá zpěvačka odhalí bolest nad ztrátou dítěte v novém dokumentu, který mapuje její průnik do módního světa. V Covent Garden otevírá butik Lucy In Disguise se svou sestrou Sarah Owen.

Potrat, bulimie a svatba

Lily se na kameru také otevřeně přizná, že dříve trpěla poruchou příjmu potravy. Bulimií si procházela od loňského března do října. "Byla jsem zvyklá po jídle zvracet. Není to nic, na co bych byla pyšná," přiznává zpěvačka. "Ale řeknu vám jedno, spousta lidí za mnou přicházela, jak vypadám skvěle a že bych měla být na titulcích magazínů," dodala.

"Myslel jsem si, že vypadám dobře a bylo skvělé, mít drahé šaty, které vám dokonale padnou. Ale šťastná jsem nebyla. To opravdu ne. Byla bych ráda štíhlejší, ale nemohu to dělat s pocitem, že jsem nešťastná. Mám ráda jídlo," říká s jistou pokorou v hlase populární zpěvačka a dodává. "Jsem popová hvězda, ne modelka. Nechci žít s pocitem, že jsem štíhlá, ale nemocná."

Lily se se s svým přítelem Samem Cooperem, se kterým byla těhotná, zasnoubila na Štědrý den minulého roku. Tedy měsíc poté, co ztratila dítě. To jí v těžkých chvílích hodně pomohlo.

Autor: gam, INT, Klena