Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Lily Allen: Poprvé po potratu jsem se trochu pousmála

Lily Allen už dvakrát přišla o dítě a je opravdu moc nešťastná
14. listopadu 2010 | 12:13

Zpěvačka Lily Allen (25) byla už v šestém měsíci těhotenství, ale již podruhé v životě bohužel potratila. Utrpení, které prožívá, je obrovské. Teď ale jistě potěšila své fanoušky, když na Twiiter napsala, že se po dlouhé době usmála.

Britská popová princezna Lily Allen už se moc těšila na miminko. Zvlášť, když v roce 2008 potratila. Tehdy čekala dítě Edem Simonsem (30). S DJ ze skupiny Chemical Brothers už ale není, teď randí se Samem Cooperem (32). Oba už se moc těšili na syna, kterého Lily nosila šest měsíců v břiše, ale bohužel štěstí zpěvačce opět nepřálo. V říjnu potratila.

Lily se tak moc na miminko těšila, že dokonce koupila sídlo pro rodinný život v Costwolds v západní části Anglie za téměř devadesát milionů korun. Tam teď budou muset se Samem bydlet sami, což Lily asi také moc na psychice nepřidá.

A aby toho nebylo málo, po zákroku se Lily musela vrátit zpět do nemocnice, protože lékaři zjistili, že kvůli potratu dostala septikémii, což je bakteriální otrava krve. Allen teď tedy musí ležet v nemocnici, kde jí rozhodně moc veselo není.

Pobavil ji inzerát

Zpěvaččini fanoušci, kteří jí drží palce, aby jí brzy bylo lépe a zase je těšila svým hezkým hlasem a provokativními texty písní, se ale určitě zaradovali, když Lily napsala na Twitter, že se poprvé od ztráty děťátka usmála: „Dnes jsem se poprvé alespoň trochu zasmála.“

A co vyloudilo na tváři zdrcené zpěvačky alespoň letmé pousmání? Inzerát jedné kapely, která shání další členy. A že jich není málo - muzikanti potřebují zpěváka, kytaristu a hráče na piano.

„Doufám, že je ti lépe. Všichni tady také, protože tě máme rádi a přejeme ti jen to nejlepší!“ „Buď silná, Lily! Vždy tě budeme podporovat!“ Tyhle a další příspěvky Alleniných stoupenců plné pozitivní energie zpěvačku také určitě potěší.

Autor: INT, mivr