Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lily Allen: Hubnu jedině sexem

Fotografie
2. září 2009 | 13:04

Zpěvačka Lily Allen je další z celebrit, které odmítají držet přísné diety či se trápit v tělocvičně a raději hubnou sexem.

Čtyřiadvacetiletá Angličanka tvrdí, že její vášnivý vztah se Samem Cooperem ji přinutil přestat navštěvovat posilovnu. Velké množství erotiky ji totiž stojí mnoho energie a fyzické námahy.

Vyjma erotiky se snaží Lily hubnout také při koncertech. V rozhovoru pro rozhlasovou stanici Capital FM přiznala: „Trávím obrovské množství času skákáním z pódia a zpět na pódium… A cvičím také jinými způsoby, procvičuju tak svaly, které obvykle vůbec nepracují.“

Lily mluví o sexu ráda a otevřeně. Nedávno například práskla na svého bratra Alfieho, že má obrovský penis. „Má opravdu velký penis. Když jsem ještě žila doma, Alfieho pokoj byl přímo naproti koupelně, a dost často jsem se myla po ránu a na dveřích nebyl zámek a Alfie klidně ráno vstal s postaveným tvrďákem a přišel se vyčůrat, zatímco jsem se koupala, tak jsem mu vždycky řekla: ´To je ale nejnechutnější věc, jakou jsem viděla. Alfie! Přestaň!´ On klidně přede mnou vykonal i velkou potřebu několikrát, to je nechutné. Nemá žádnou úctu, to je Alfie. Nikdy jsem před bratrem nekakala, nikdy! Ani rozhodně nečůrala,“ uvedla letos v lednu Allenová během interview pro časopis Attitude.

Autor: Famous