Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Céline Dion byla hospitalizovaná, hrozil jí předčasný porod!

Célin Dion s manželem čekají přírůstek dvojčat. Dion byla kvůli riziku předčasného porodu hospitalizována.
19. října 2010 | 13:57

Zpěvačka Céline Dion (43) byla o víkendu přijata do nemocnice na Floridě, protože hrozil předčasný porod dvojčat, která čeká.

Slavná zpěvačka Dion, která má s osmašedesátiletým manželem, hudebním producentem René Angélilem devítiletého syna René Charlese, se snažila mít další děti několik let a nakonec podstoupila umělé oplodnění. Letos v září oznámila, že dvojčata, která čeká, budou chlapečci.

Angélil tento týden popřel zprávy, které se objevily v některých médiích, a podle kterých už má Dion "naplánovaný" porod císařským řezem na 22. října. "Nic neplánujeme. Neurčili jsme dětem datum narození," prohlásil Angélil.

Po loňském neúspěšném pokusu o dítě, který skončil potratem, dvojice doufá ve zdravé těhotenství a porod. Pro dvojčata zpěvačka absolvovala šest pokusů o těhotenství v centru asistované reprodukce, zatímco byl jeden z nich úspěšný.

Angelis má tři děti ze dvou předchozích manželství. Céline Dion začala zpívat ve věku pěti let. První album jí vyšlo, když jí bylo 13 let. Dodnes prodala na celém světě více než 200 milionů kopií nahrávek. Písně, které nazpívala k filmům Kráska a zvíře (1991) a Titanic (1997) byly oceněny Oscarem.

Autor: ČTK, gam