Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Když Řepka s Erbovou snídá...

6. října 2010 | 11:28

Jak to vypadá, když se ráno vedle sebe probudí fotbalový bouřlivák a atraktivní sexbomba? Překvapivě romanticky. Vlaďka vstane, připraví snídani, někdy prý i do postele, a Tomáš se jen blaženě usmívá.

"Oba máme své byty, ale Tomáš většinu času tráví u mě a Viktorky. Snažím se každé ráno připravit snídani, někdy stihnu i oběd, ale večeře je téměř vždy teplá," tvrdí Vlaďka. I když silikonová kráska nevypadá jako prototyp domácí hospodyňky, domácnost a vaření prý zvládá na výbornou.

"Kvůli Tomášovi se snažím vařit zdravě, takže většinou kuřecí maso nebo těstoviny, ale někdy si omáčku nebo knedlo zelo vepřo taky s chutí dáme. Vařit mě naučila maminka, takže to pro mě opravdu není problém," chlubí se půvabná modelka.

O vztahu Řepky a Erbové se mluví už víc jak rok, ale až před několika dny se milenci rozhodli prolomit hradbu mlčení. K rozvázání jazyka hodně pomohl rozvod Vlaďky s manželem a Řepky odchod od manželky. "Jsem vedle Tomáše moc šťastná, dává mi velký pocit jistoty a moc bych si přála, aby to byl poslední chlap v mém životě," netají se svou láskou k fotbalistovi modelka.

Provdala by se Vlaďka někdy za Tomáše, plánují do budoucna společné miminko? Odpovědi na otázky se dozvíte v dnešním magazínu TopStar na Primě.

Autor: lara, mivrk