Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Milenci Erbová a Řepka si hledají dům!

1. října 2010 | 17:11

Konečně o své lásce mohou mluvit na veřejnosti! Víc než rok sexbomba Vlaďka Erbová (29) a fotbalový rebel Tomáš Řepka (35) tajili, že jsou milenci. Obrat nastal, když se Tomáš odstěhoval od manželky Renáty a Vlaďka se rozvedla s hokejistou Zdeňkem Bahenským (25).

"Je pravda, že se nám oběma hodně ulevilo. S Tomášem máme oba pronajatý byt, ale většinou žijeme u mě. Tomáš hledá nějaký dům, kde bychom žili všichni společně. Zatím si ho jen pronajmeme a až se všechny věci okolo nás vyřeší, třeba i koupíme," svěřila se Blesk.cz Vlaďka.

Řepku teprve rozvod čeká

Modelka už je několik dní rozvedená s manželem Zdeňkem a dokonce mají vyřešené i majetkové vyrovnání a péči o dceru.

"Na všem jsme se v klidu dohodli, byt v Litvínově zůstal Zdeňkovi, dceru Viktorinku si bere, kdykoliv chce, a ani výše alimentů nebyl problém," tvrdí modelka. To jejího partnera Tomáše Řepku teprve rozvodový boj a tahanice o majetek a děti čekají. Zatím se fotbalista od rodiny odstěhoval, ale děti, dceru Veroniku a syna Tomáška, vídá, jak jen to je možné.

Vlaďka si společné žití s fotbalovým rebelem nemůže vynachválit. Na nového člena rodiny si pomalu zvyká i její čtyřletá dcera. "Zatím se tak okukují, ale věřím, že si brzy padnou do oka," usmívá se silikonová kráska. Když jí čas dovolí, vyráží na fotbalové zápasy Sparty a je prý velmi hlučnou fanynkou. "Už se nemohu dočkat, až s partou vyrazíme do Palerma, kde Sparta hraje," usmívá se Vlaďka.

Erbová se nechá tetovat

Řepka je proslulý svým četným tetováním. A to nejenom na rukách, ale po celém těle. Modelce se jeho kérky moc líbí a rozhodla se, že si taky jednu nechá udělat.

"Nechám se tetovat na zádech. Od krční páteře až na zadek. Určitě se to bude týkat dcery a Tomáše," naznačuje Erbová.

Autor: lara, Kšim