Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Erbová a Řepka: Ano, bydlíme spolu!

10. září 2010 | 12:50

PÁTEK 10. 9. - Vlaďka Erbová (29) a Tomáš Řepka (35) přestali tajit vztah?! Ve čtvrtek se společně objevili na křtu kalendáře Rakovina věc veřejná, jehož hvězdou na rok 2011 je právě Vlaďka, a ochotně pózovali fotografům. Ale když chtěli být aspoň chvilku sami, zmizeli do tmavého kouta na balkon.

I když na party do restaurace na Václavském náměstí dorazili každý sám, Tomáš ve společnosti fotografa Jana Tůmy a Vlaďka s kamarádkou, po celý večer se od sebe nehnuli.

Od manželky odešel k milence

"Požádala jsem Tomáše, aby mi pokřtil kalendář a on nadšeně souhlasil. Moc si toho vážím," snažila se vysvětlit Tomášovu přítomnost na akci Erbová. Ale na první pohled bylo všem jasné, že to mezi modelkou a fotbalistou pořádně jiskří a je jen otázkou času, kdy svůj vztah zveřejní.

Před časem fotograf Blesku vyfotil Tomáše, jak zajíždí k domu, kde bydlí Vlaďka s dcerou Viktorkou.

"Se svou ženou už nějakou dobu ve společné domácnosti nebydlím. Každý den se ale vídám s dětmi, s manželkou se snažíme všechny naše problémy vyřešit v přátelském duchu," řekl Blesk.cz Řepka. Je tedy zřejmé, že milenci bydlí spolu. "To asi není novinka, ne?" zareagovala na náš dotaz o společném soužití modelka, která se rozvádí s manželem Zdeňkem Bahenským.

Na charitativní akci ukradli čtyři obrazy!

V restauraci Como, kde křest probíhal, během večera zmizely čtyři vystavené fotografie, na nichž pózuje Vlaďka.

"Všechny fotky z kalendáře jsme zvětšili, vystavili a ty se pak ve prospěch nadace Rakovina věc veřejná dražili. V průběhu večera se prodaly všechny kalendáře a polovina fotek se vydražila. Druhý den mi volala jedna z pořadatelek, že čtyři zvětšené fotografie někdo z hostů odcizil! To je hyenismus," řekla Blesk.cz Erbová.

Příští rok ozdobí kalendář jen Vlaďka, ale pro ten další 2012, není vyloučené, že se tam objeví i Tomáš Řepka. "Pokud nás osloví a okolnosti nám budou přát, velmi rádi spolu kalendář nafotíme," tvrdí Vlaďka, která je majitelkou silikonového dekoltu.

Autor: lara, mivrk