Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Erbová se rozvádí! Manželovi vše nechala, zůstala jí jen dcera!

9. září 2010 | 08:05

Neoficiální milenka fotbalového rebela Tomáše Řepky (35) Vlaďka Erbová (29) už bude zanedlouho svobodná paní. Tento týden s manželem Zdeňkem Bahenským (24) a právníky řeší rozvod. Na majetkovém vyrovnání se již dohodli. Jak zareaguje na rozvod Erbové Tomáš Řepka?

"Můj rozvod je už jen otázkou času, snad tento týden by mělo být vše vyřešeno. Majetek jsme si už se Zdeňkem rozdělili. On si nechá byt v Litvínově, na jehož koupi se podíleli jeho rodiče a já dceru," řekla Blesk.cz Vlaďka.

"Už půl roku bydlíme s Vikčou v Praze, kde jsme si pronajaly a zařídily byt. Takže si pračku nebo sedačku rozhodně řezat nebudeme, všechno zůstane Zdeňkovi," dodává modelka.

Erbová se s manželem dohodla na měsíčních alimentech deset tisíc korun.

"Viktorka od září začala chodit do státní školky, ale Zdeněk si jí pravidelně bere k sobě," tvrdí kráska se silikonovým dekoltem.

Hrál v rozvodu roli Tomáš Řepka?

Manželství modelky a hokejisty trvalo pouhé tři roky, loni na podzim se rozpadlo. Většina je přesvědčena, že za rozpad manželství může Erbové románek s Řepkou, ale ona tvrdí, že ne.

"Rozhodně se nerozvádím kvůli panu Řepkovi. S manželem jsme si přestali rozumět. Bohužel si oba představujeme jinou budoucnost, takže nemá smysl spolu žít," tvrdí modelka.

Autor: lara, gamk